2777
2789
عنوان

من مقصرم یا مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی میگم نریزید سرم ، یک دقیقه فکرکن اسی چندوقته عقدکردی احساس مالکیت داری و میگی بن همسرمنه این ...

اخع از کارتون دوتا دونه برداره توهیه اصلا 

بعدشم من مسافت طولانی بردم توقع یه تعارفم نباید داشته باشم؟؟؟

کمی خسیس هستش من بودم اصلا اونهمه کیک به چه کارم میومد ی کارتن رو تو فروشگاه ب عروسم میگفتم به سلیقه ...

خداخیرت بدع منم از همین ناراحت شدم حداقل تعارف میکرد رو ذلم نمونه اخترام نذاشتن سرم

تا زمانی که همسرت تو اون خونس همه چی به اونها میرسه مگر که خود همسرت اینده نگر باشه و به فکر عروسی و ...

همسرم تاز۷ همین الان همش بهشون میگه من متاهلم که اونا بدونن نمیتونع خرح اونا بدع ندارع 

خب عقد بودین بیشتر میرسه به اونا تا به شما

لینک حذف تاپیک https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
والا همسرم خسته شده از دستشون

خب ببین تا اینجا تو برنده ای چون خدا دوستت داشته که همسرت خودش خسته شده

فکرشو بکن تازه بعد از ازدواج باید حقوق تو میشد خرج خورد و خوراک و حقوق همسر برای خانوادش و هیچ جوره هم قبول نمیکرد که وظیفه ی اولاد هم حدی داره

بالاخره پدر همسرت بره نگهبانی چیزی نمیشه که اینده ی دو تا ادم رو به خاطر خودش خراب کنه 

من پدر همسرم ی طبقه اجاره خونه داشت و پول بازنشستگی اما بازم دید کم میاره میرفت نگهبانی سر پیری فقط برای اینکه بارشو رو دوش بچه هاش نذاره صد جورم مریضی داشت فامیل پولدارم تا دلت بخواد داشت که بتونه صدقه ای زندگی کنه اما ادم خوبی بود

خب عقد بودین بیشتر میرسه به اونا تا به شما

عزیزم من نمیگم نمیرسه اونا میگم تازه گناه داره تازه کلی خریدم خودم واسه خونشون میکنم 

توقع من تعارف بود حالا میدادم از حق شوهرم به خودم خوشحال میشدم 

عزیزم من نمیگم نمیرسه اونا میگم تازه گناه داره تازه کلی خریدم خودم واسه خونشون میکنم توقع من تعارف ب ...

حالا اشکالی نداره این بار که گذشت شما به روی خودت نیار برای چی ناراحت شده بودی. ولی شوهرت کم کم باید یاد بگیره که توقع های اونا بیاد پایین

لینک حذف تاپیک https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c

فقط خیلی مراقب باش تا موقع عروسیتون فعلا خیلی درگیر چیزی نشو و حسابی حواستو جمع کن که هم مقداری پس انداز شخصی داشته باشی با گرفتن کادوی طلا و هم همسرت جمع کنه برای ازدواج و زودتر اگر قرار هست اجاره نشین باشید پول ودیعه و اینها رو جمع کنید و بعد از عروسی نگران نباش صفر تا صدش مال شماست و اونوقت شمام میتونی همینکارو بکنی از هر کارتن دو تا دونه بدی دست مادرهمسرت چون اونموقع واقعا حق شماست و البته میتونیم بیشتر بدی تا متوجه خساستش بشه

خب ببین تا اینجا تو برنده ای چون خدا دوستت داشته که همسرت خودش خسته شدهفکرشو بکن تازه بعد از ازدواج ...

خداخیرت بده من میگم کمک کنه نه اینکه مثلا کل حقوقش بده و اینام پرپ باشن همه بن خرید بردارن