ما همسایه ایم . کار خاصی نمیکنم یکم خوراکی میارم و حالشو میپرسم . گاهی اگر کار واجب داشته باشم مثلا میگم ببخشید تا یه چیزی بخورید منم فلان کارو انجام میدم میام
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من ازش زیاد دلخوری دارم.ولی وقتی میاد خودمو اذیت نمیکنم.مادر همسرمه و خوشحاله مادرش اومده .کارای روزمرمو عادی میکنم.وقتی هم کاری ندارم میشینم زیاد خاطره و اینا تعریف میکنه گوش میدم.فیلمم دوست داره تلویزیون روشنه فیلمشم میبینه.
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
هرهفته 5نفری میان. شام میمونن تا فردا غروبش هستن بعضی وقت ها شام دومم هستن. ظرف میشوره بعد هر وعده غذایی. بچه هامم صبح زود بلند میشن نگهشون میداره تا من بخوابم خدا خیرش بده
اذیتمم کرده قبلا اندازه خودش. ولی گذشته
مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام