2777
2789
عنوان

شوهرتون بعد از زایمان چطور بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1625 بازدید | 86 پست

بخاطر همین چیزا حتی نذاشتم مامان و خواهر خودم بمونه از روز دوم تنها خودم بودم البته روزا میومدنا ولی اینکه کلا بمونن نه ولی ۱۷ روز نخوابیدم بعد زایمان سختم که فک کنم بخاطر بی خوابی افسردگی هم گرفتم

خیلی راحت همسرت را صدا بزن بگو من غذا میخوام، اگه میخوای به بچه برسم و بهش شیر بدم باید هوامو داشته ...

میدونی چیزی که الان داره منو خیلی اذیت میکنه نداشتن حمایت عاطفی از سمت همسرمه. نه نداشتن خورد و خوراک خوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم اگه منطق حالیش میشد که مامانشو نگه نمیداشت خونمون و منم این تاپیکارو نمیزدمسر مادرش بی منطق تر ...

شما باید حرفتا بهش بزنی پای مادرشا وسط نکش ولی آگاهی کن بگو مردا خرن نمیفهمن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
شوهرم اگه منطق حالیش میشد که مامانشو نگه نمیداشت خونمون و منم این تاپیکارو نمیزدمسر مادرش بی منطق تر ...

شما باید حرفتا بهش بزنی پای مادرشا وسط نکش ولی آگاهی کن بگو مردا خرن نمیفهمن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بخاطر همین چیزا حتی نذاشتم مامان و خواهر خودم بمونه از روز دوم تنها خودم بودم البته روزا میومدنا ولی ...

شبا چطور تنها میموندی؟

دختر من روزا خوبه آرومه شیر میخوره و میخوابه

ولی شبا بیداره

عزیزم کسی به فکر شما نیست، چرا خودت به فکر خودت نیستی؟؟؟؟؟؟قشنگ غذاتو بخور به خودت برس، مگه بچه هستی ...

میرسم به خودم ولی خب ناراحتم از این وضعیت همسرم.

مامان و بابام الان دستشون خالیه با این وجود بابام واسه من پسته‌ی خام گرفته بود میگفت بخور جون بگیری ولی شوهرم اصلا بهم اهمیت نمیده

من تو اقدامم هنوز ولی از تصور اینکه بهم بی توجهی کنه عذاب میکشم.....

تو بارداری و زایمان خیلی سختی رو باید تحمل کنی من صدبار  اشکم در اومد و گریه کردم تا این بچه رو به دنیا بیارم

ولی خب کسی نیست قدر بدونه

چقدر تلخ الان تو نیاز داری بهت توجه ومحبت کنه 

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

رقابت عروس مادرشوهر تموم بشه زندگی بهشت میشه کی میخواین قبول کنین مردا مادرشونو میپرستن

البته مردای ایرانی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را