2777
2789

یعنی یه توهماتی میزنه که از تعجب شاخ در میارم😂😂

من همیشه روی اینکه بوی عرق ندم حساسم و حتی اگر فرصت نکنم دوش بگیرم هر روز از مام استفاده میکنم لباسامو هم زود زود عوض میکنم

شوهرم خودش قبلا بهم گفته بود تا حالا من از توی بوی بدی حس نکردم

توی اوایل مهرماه که هوا هنوز سرد نشده بود شوهرم زد آب کولرو قطع کرد و تو خونه از گرما هلاک شدیم

من بدون پتو خوابم نمیبره چند بار تو همون روزا بعد ازین که از سر کار اومدم خوابیدم و وقتی بیدار شدم تمام تنم خیس عرق بود چون هم هوا گرم بود هم من پتو رو تا روی سرم کشیده بودم

حالا امرز وسط دعوا اومده میگه آره دو سه بار اومدم خونه بوی عرق میومد بوی تو نبود معلومه بوی یه مرد بود!!! حتما مرد آوردی خونه معلوم نیست چیکارا میکنی

یا یه بار دیگه بهم گفت چرا وقتی میرفتی دانشگاه امتحان پایان‌ترم بدی لباس‌زیرتو عوض کردی!!! کجا داشتی میرفتی مگه پیش کی رفتی مگه چیکار قرار بود بکنی

حالا قضیه ازین قرار بود که من شب امتحان بخاطر درس نتونستم برم دوش بگیرم ولی لباسامو کامل عوض کردم بخاطر عفونت هم میترسم همیشه زود زود لباس زیرمو عوض میکنم

شما فقط توهمات یه آدم پارانویا رو ببینید!!!! حموم رفتن نرفتنو به خیانت میچسبونه

شوهرت یعنی........🤣🤣🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه جیزی که گفتین ی طرف خنده هاتون ی طرف

خنده‌ی تلخ من از گریه غم‌انگیزتر است

من دیگه به تهه خط رسیدم میدونم این آدم و زندگی باهاش اصلا راه نداره

ولی همیشه سعی میکنم روحیه‌مو حفظ کنم و نذارم به اعتماد بنفسم آسیب بزنه

خنده‌ی تلخ من از گریه غم‌انگیزتر استمن دیگه به تهه خط رسیدم میدونم این آدم و زندگی باهاش اصلا راه ند ...

سیاست داشته باش گیر داد بگو همش بخاطر توعه عشقم 

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
من دقیقا مثل شوهرتم ولی دخترم واای من خودم هزار برابر بیشتر اذیت می‌شم

عزیزم برو مشاوره خب