2777
2789
عنوان

شوهرتون بعد از زایمان چطور بود

1521 بازدید | 84 پست

شوهر من خوب بود تا یک هفته بعدش که مادرش اومد موند خونمون دارن عذابم میدن هر دو. مادرشوهرم همه ی توجه شوهرمو میگیره. یه حرفایی میزنه که حرصمو در میاره شوهرمم فقط مشغول رسیدگی به مادرشه منو نادیده گرفته

امروز ناهار شوهرم خونه بود من گفتم گرسنه نیستم نمیخورم اگر مادرشوهرم بود به دست و پاش میوفتاد که بیا بخور ولی به من چیزی نگفت. مامانم بهش گفته بود واسه نیکی آناناس بخر واسه زخم‌های سزارینش خوبه اینم رفت بیرون اومد گفت پیاده رفته بودم دوتا مغازه یکی کوچیک و کهنه بود یکی هم نداشت اصلا با ماشین رفتم میگیرم‌. که کلا فراموشش شد.

دیشب گفتم میخوام برم چند روز خونه‌ی مامانمینا بمونم مامانم میگه اینجا نمیتونم خوب بهت برسم گفتش نه‌. گفتم پس چیکار کنم خودت که حتی یه آناناس قرار بود بخری نخریدی. گفت یادم رفت فردا میخرم. ‌گفتم چرا باید یادت بره الان مگه نباید به فکر من باشی.

ولی حتی امروز هم نخریده اصلا مشکلم خوردن آناناس نیستا مشکل اینه که الان مدام داره واسه مامانش میوه پوست میگیره هی تعارف میکنه فلان چیزو بخور ولی به من که از ظهر اومدم افتادم رو تخت و ناهارم نخوردم هیچ اهمیتی نمیده‌

قلبم شکسته فقط میخوام گریه کنم.

با مرد بچه ننه ازدواج نکنید از مرد بچه ننه بچه نیارید شما این اشتباهو کردی حداقل دیگه بچه دوم و سوم نیار بفهم شوهرت ارزش این رو که بچه دوم و سوم براش بیاری رو نداره

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الانم پاشو وسایلتو جمع کن برو خونه مامانت بزار شوهرتم بره خونه مامانش پیش مامانش بمونه یه یکی دو ماه خونه مامانت بمون زخمات بهتر شه حال و روزت بهتر بشه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

مادرشوهرت چرا اومد خونتون؟کمکت میکنه یا الکی اومده؟ اگه کمکت میکنه که بنظرم صبور باش اگه نه فقط اومده بخور بخواب زنگ بزن پدرت بیاد دنبال تو وبچت یا به مادرشوهرت بگو به شوهرت تذکر بده 

با مرد بچه ننه ازدواج نکنید از مرد بچه ننه بچه نیارید شما این اشتباهو کردی حداقل دیگه بچه دوم و سوم ...

شوهرم که نه ارزششو نداره به خاطر اون بچه بیارم ولی به خاطر خودم بچه‌ی دوم میخوام که اونم انشاالله میذارم واسه وقتی که مادرشوهرم سرشو گذاشت زمین

اگه مادرشوهرت کمک می‌کنه که هیچی اگه نمیکنه برو خونه مامانت 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

من که خوشم نمیاد مادر شوهرم بعد زایمان بیاد خونمون بمونه ولیییی بخاطر اینکه مامانم دست تنها نمیتونه از پس کارهای من و بچه و خونه بربیاد ،غیر مستقیم به شوهرم میگم که مادرش بیاد اون موقع خونمون 😔

زایمان کردی حساس شدی .متاسفانه کسی هم نیست که شوهرتو توجیح کنه . من خودم زمان بارداری خیلی باهاش حرف زدم و مطالب علمی براش خوندم که بدونه خانم بعد زایمان خیلی حساس میشه . و خدا رو شکر عملکردش خوب بود ولی مردای زیادی هستن که متاسفانه توجه نمیکنن ‌. مادر بی فکر هم داشته باشن دیگه بدتر 🤦🏻‍♀️ کاش اقلا مادر خودت بیشتر بیاد پیشت . سخته واقعا تو بخوای بری اونجا

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
مادر شوهرت برا چی اومده؟تا کی اونجاس

اومده به خودش برسه

شوهرم دنبال دکتره واسش دکتر گوش چشم و ....

میخواد بره لباس بخره.

کاش گورشو گم کنه حالا میخواد به همه بگه رفتم بچه داری کردم