2777
2789
عنوان

من مقصرم یا مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 92 پست
اصلا منطق شما رو درک نمیکنمخب هنوز داره با پدر مادرش زندگی میکنه، قاعدتا باید همونجا مصرف بشه بن اش ...

منطق شما اینه عیدی برای من نیارن من گذشت کنم بگم خرج پدر مادرش میدع و بعد از خق شوهرم یه تعارفم نکنن ؟

من همه نظرات را خوندم مشکل فقط بن خرید و تعارف نکردن نیست مشکل اینه وافعا تا کی خانواده شوهرت انتظار دارند شوهرت خرج اونا را بده ؟ واقعا چرا فداکاری کردی و نگفتی من عروسم و باید برام تو مناسبت ها هدیه و عیدی بیاری ؟ واقعا اونا را پر رو کردی و در واقع گفتی من چیزی نمی خوام شوهرم وظیفه داره به شما برسه . از این به بعد هر ماه یک خرج درشت بزار روی دست شوهرت تا پول زیاد تو دستش نباشه و حقوق خودت را هم پس انداز کن بزار خانواده شوهرت به سختی بیفتند تا پدرشوهرت  یک تکونی به خودش بده و بره دنبال کار 

بن هم دادند به شوهرت دو تایی برید خرید و چند تا دونه بده به اونا که بفهمند شما خانوم و مسئول پسرش هستی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.