2777
2789
عنوان

مامانای بچه دار بیاین تورو خدا

497 بازدید | 40 پست

خیلی استرس دارم اول عید ویروس جدید رو گرفتیم هممون درگیر شدیم یکم فروردین

پسرم دو روز تب داشت بعد قطع شد تبش بعد پنج روز دوباره تب کرد بردمش بیمارستان عکس از ریه گرفتن گفتن ریه اش خفیف درگیره گفتن دارو بخوره ده روز کامل خورد خوب بود تا دارو قطع میشه به ابریزش میوفته  دوباره الان یک ماه و12روزه همین داستانه هم پسرم هم دخترم سریع ابریزش میگیرن

امروز پسرم یدونه فقط ازگیل ترش خورد الان دیدم تب کرده دارم دیونه میشم دخترمم فرت فرت ابریزش داره

از وقتی پسرم رفته مهد یسره مریضیم الان از استرس دارم میمیرم چرا پسرم دوباره تب کرده تبش هفته دوم عید قطع شده بود و علائم سرما داشت

ازمایش ازش گرفتن؟ببر بیمارستان مخصوص کودکان ازمایش بگیرن و بخواه که تست انفولانزاام بده.سرسری نگیر اصلا

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

بهشون شربت لیکومیون بده .واسه تقویت سیستم ایمنی 

پسرمنم پارسال توی پیش دبستانی همش مریض میشد 

زیادازحدهم استرس مریضیشونونداشته باش .آبریزش بینی میگن خوبه واسه مغز .اگه چرکی نیست نبردکترودارونده 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا تو دوران درمان چرک خشک کن میدی چرکا خشک میشن تو بدن . وقتی قطع میکنی باز میان.

چرک خشک کن چرکو بیرون نمیبره ک تو بدن خشک میکنه. باز ی بادی ب بچه میخوره مریَضیش عود میکنه

ازمایش نه ولی یسره دکتریم از یکم فروردین

حتما انجام بده

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
بهشون شربت لیکومیون بده .واسه تقویت سیستم ایمنی پسرمنم پارسال توی پیش دبستانی همش مریض میشد زیادازحد ...

پسرم الان ابریزش نداره گلوم میکه درد میکنه خشکه و دیشب تب داشت

بعد قطع داروش ک دوشنبه بود ابریزش داشت یکی دو روز خوب شده بود فقط عذر میخوام یکم شکم درد شده بود تا دفع کرد خوب شد فقط تو دفعش یکی دوبار یه کوچولو خلط قهوه ایی بود

از وقتی مهد رفته از مهر یسره مریضیم

احتمالا تو دوران درمان چرک خشک کن میدی چرکا خشک میشن تو بدن . وقتی قطع میکنی باز میان.چرک خشک کن چرک ...

اره دیروز غروب تو معرض باد بود شبش اینجور شد

کلا تا میریم بیرون یه باد میخوره یا بدونه الوچه بخوره ....

پیش دبستانی بچه منم خیلی مریض می‌شد٫طبیعیه

اخه این مریضی یک ماه و‌۱۲روز طول کشیده خوب شده بود دیگه از ۷_۸فروردین تب نکرد الان دوباره تب کرد 

تازه دوشنبه چرک خشکنشو بعد یکماه و نیم قطع کردم

اره دیروز غروب تو معرض باد بود شبش اینجور شدکلا تا میریم بیرون یه باد میخوره یا بدونه الوچه بخوره .. ...

همین دیگه دکترا نمیان بچه هامونو درمان کنن میان ی چرک خشک کن میدن همه بیماریو خشک میکنن تو بدن باز دو روز بعد بیماری عود میکنه 

اخه این مریضی یک ماه و‌۱۲روز طول کشیده خوب شده بود دیگه از ۷_۸فروردین تب نکرد الان دوباره تب کرد تاز ...

اره بچه منم همینجور بود جوش نزن

نیستمتون نه همتون …بیشترتون🙃

بعدم ب مربی و مامانای مهد تذکر بدید بچه های مریضو نذارن بیان مهد ک دیگرانم درگیر کنند

اصلا رعایت نمیکنن مادره بچه مریضو چند روزه پیش اورد مهد مربیه گفت من بچتو قبول نمیکنم گفته نمیدونم من دارم میرم سرکار بچشو انداخت رفت

واس هفته پیشه 

من یهو دیدم بچم صداش گرفته گفتم چرا مریضی تو مهد کسی مریض بوده گفت فلانی سرما داشت 

دو روز بعدش ک دوشنبه بود چرک خشک کن رو قطع کردم بعد یک ماه و ۵_۶روز مصرف چرک خشک کن باز دیشب بچم تب کرد