2777
2789

دوتا خاستگار دارم

اولی 28 سالشه نظامیه و شغل ازادم داره ماشین و خونه داره ولی خب خونه سازمانیم میدن بهش پس اندازم داره الان شهر من نیست قرار انتقالی بگیره ب خاطر من خانوادشم تو شهر من نیستن اخلاقش خیلی خوبه چندبار عصبیش کردم صداش روم نرفته بالا چهرش خشن ولی خیلی مهربون

دومی 37 سالشه کارمند خونه ماشین داره تو شهر خودمه خانوادشم اینجان اشناعه دوره و میگن خانواده خوبی داره ولی حس میکنم خیلی کم حرف و شل و وله

مثلا دیشب وسط حرف زدنمون یهو گفت شب بخیر گفتم وا دا حرف میزنما گفت گفتم تو حضوریم حرف داشته باشیم واسه زدن من کم حرفم 

از اون سمتم پدرم میگه اون اولیه نظامیه من زیاد دوس ندارم شهرستانم هست فرهنگشون متفاوت 

خودم 27 سالمه

حالا نظرتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اخلاق و تفاهم و بعد خانواده اش

من موقع ازدواجم سنم کم بود درگیر مادیات بودم از اینا غافل شدم و فهمیدم هیچی اخلاق و تفاهم و خانواده خوب نمیشه هیچ پول و امکاناتی خوشبختی نمیاره

دلیلتم میگی عشقم

ازنظرسنی به هم میخورین اخلاقش هم که میگی خوبه درصورتی نظامی هاخیلی خوبن

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 
فقط اخلاق و تفاهم و بعد خانواده اشمن موقع ازدواجم سنم کم بود درگیر مادیات بودم از اینا غافل شدم و فه ...

ببین اونی ک همسن و سال همیم خانواده پولداری نداره ولی از نظر اخلاق و تفاهم خیلی اوکیم باهم

ولی اونی ک بزرگتر خانوادش پولدارترن اما حس میکنم خیلی بهم نمیاییم حال نداره حرف بزنه اصن

ببین اونی ک همسن و سال همیم خانواده پولداری نداره ولی از نظر اخلاق و تفاهم خیلی اوکیم باهمولی اونی ک ...

بنظر من اولی 

پول خوبه اما به تنهایی کافی نیست 

همین حرف نزدنش بعدا کلیی حالت بد میکنه و میشه یه مشکل بزرگ

شوهر منم با من کم حرف میزنه خیلی کم من همیشه حالم بده بخاطرش

بنظر من اولی پول خوبه اما به تنهایی کافی نیست همین حرف نزدنش بعدا کلیی حالت بد میکنه و میشه یه مشکل ...

ببین من خودم خیلی اهل صحبتم

باااونیم ک همسنیم موقع بحث و دعوا سکوت میکنه هااا ولی درحالت عادی خیلی میحرفیم باهم

ببین من خودم خیلی اهل صحبتمباااونیم ک همسنیم موقع بحث و دعوا سکوت میکنه هااا ولی درحالت عادی خیلی می ...

بحث و دعوا و سکوت که تو همه رابطه ها هست ولی اگه تفاهم باشه کمتر پیش میاد و زود حل میشه

ولی وقتی دوتا آدم از دنیای متفاوت باهم باشن هر روزشون جنگ و دعواس