2777
2789
عنوان

مامانای بچه دار بیاین تورو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 40 پست
همین دیگه دکترا نمیان بچه هامونو درمان کنن میان ی چرک خشک کن میدن همه بیماریو خشک میکنن تو بدن باز د ...

چیکار کنم اخه

فقط دوماه فیکس مهد نفرستادمش بچم قشنگ خوب بود این دوماه دوباره رفت روز از نو روزی از نو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما پسرتون معلومه که سیستم ایمنی پایینی داره،باید با مکمل سیستم ایمنی بدنشو ببرید بالاب کمپلکس ،مولت ...

پسرم الان ۶سالشه فامیل پر جمعیتی هم داریم تا به امسال ما شاید سالی یبار بچم سرمامیخورد

ولی از وقتی پامون به این مهد باز شده بیچاره شدیم

بچه مریضو قبول میکنن

چند نفر از فامیلامون گفتن ماهم بچمون اینجا میرفت همین داستان رو داشتیم

وای که این مهد کودک چقدررررر مزخرفه 😤 🤯 من سالی که. دخترم پیش دو رفت شیش ماه هممون مریض بودیم. دیگه دومی رو نمی‌خوام بفرستم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

وای که این مهد کودک چقدررررر مزخرفه 😤 🤯 من سالی که. دخترم پیش دو رفت شیش ماه هممون مریض بودیم. دیگ ...

متاسفانه مدرسه میگه حتما باید مدرک مهد باشه

خداشاهده دوماه بچم نرفت مهد دی و بهمن فقط این دوماه رو ما راحت بودیم سرما خوردگی نداشتیم بقیه سال رو مریض بودیم

تصمیم دارم این ماه اخرم دیگه نفرستمش ذله شدم دیگه

پسرم الان ۶سالشه فامیل پر جمعیتی هم داریم تا به امسال ما شاید سالی یبار بچم سرمامیخوردولی از وقتی پا ...

بچه که پاش به مدرسه باز شد همین اش و همین کاسس چون توی کلاس بیست  تا بچه یکی سرما میخوره به هممه سرایت میکنه من خودم پسرم کلاس سوم هستش اینارو دیدم قشنگ

شما تنها کاری که میتونید بکنید اینه که بدن بچه خودتون رو قوی بکنید 

وگرنه اگر توو کلاس ۵ نفر هم باشن اگر به یکیشون سرما بخوره اول بچه شما ازش میگیره میبینید اون خوب شده بچه شما هنوز درگیره

متاسفانه مدرسه میگه حتما باید مدرک مهد باشهخداشاهده دوماه بچم نرفت مهد دی و بهمن فقط این دوماه رو ما ...

نه بابا اجباری نیست الکی میگن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

شربت ایمونیس هم خوبه

من خودم از بعد شش ماهگی به پسرم سانستول میدم هر وقت تموم میشه دوهفته فاصله میدم دوباره شروع میکنم

یکبار سانستول با اهن میگیرم دفعه بعد سانستول با زینک

از این شربت بکمپلکس ایرانیا ام میگیرم ارزونن مزه پرتغال میدن دوروز یه بارم از اونا میدم ۱۵ روز یکبارم یدونه قرص د۳ ۴۰۰۰ میدم بهش 

چون واقعیتش تغذیه ها افتضاح هستن مواد غذایی مونم که شکر خدا چی بگم

اصلا رعایت نمیکنن مادره بچه مریضو چند روزه پیش اورد مهد مربیه گفت من بچتو قبول نمیکنم گفته نمیدونم م ...

ببر دکتر بگو .بگو تا چرک خشک کن میدم خوبه بعد اینطور نمیشه. بگو میخوام بدون چرک خشک کن خوب بشه دیگه تبشم بگو