2777
2789

من با مادرشوهرم تو یه حیاط زندگی میکنیم همسرم هم یه شهر دیگه کار میکنه و هرزگاهی میاد یکی دو روز میمونه و میره من بچه زیر یکسال هم دارم خونه رو هم تمیز میکنم ولی هر وقت با شوهرم یه بحثی میکنیم برمیگرده میگه مردم زن گرفتن منم زن گرفتم فلانی اونطوری خونه نگه میداره تو هم اینطوری الان دیروز یکیو کوبید سر من در حالی که از دم در خونشم تا حالا رد نشده و اون بچه هم نداره و شرایطش فرق میکنه میدونم که اینارو مادرشوهرم پشت سرم میگه الان بنظرتون با هر سختی که شده کوچ کنم شهر همسرم و از طلاهام بفروشم واس پیش پول

چه شوهر خاله زنکی 

توام مردهای فامیل بکوب تو سرش مگه بلد نیستی 

برو پیش شوهرت 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم کوبیدم ولی انقدر بهم از این حرفا گفته ک جوابشم ندادم

وقتی یک حرف سرزنش گونه تکراری میشه دو جنبه داره یا حق هست یا ناحق حق باشه باید خودتو اصلاح کنی ناحق باشه باید برات بی اهمیت بشه و به عقل و شعور طرف شک کنی 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بری شهر شوهرت ک خیلی خوبه چ جوری دوریشو تحمل میکنی؟ اونم با مادرشوهر

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

وقتی یک حرف سرزنش گونه تکراری میشه دو جنبه داره یا حق هست یا ناحق حق باشه باید خودتو اصلاح کنی ناحق ...

من خونه رو جاروبرقی دستمال میکشم ظرف شستن و پخت پز و لباسای بچه رو هم با دست میشورم بچم هم خیلی نق نقوعه دیگه نمیدونم باید چیکار میکردم خودش شکایتی نداره ها مادرش پشت سرم میگه اینم میاد موقع دعوا الکی ربطش میده به من

من خونه رو جاروبرقی دستمال میکشم ظرف شستن و پخت پز و لباسای بچه رو هم با دست میشورم بچم هم خیلی نق ن ...

خیر نبینه زنیکه دل سیاه بی درک که آتیش میندازه تو زندگی شما لال هم نمیشن همین عفریته ها