2777
2789
عنوان

مامانای بچه دار بیاین تورو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم این شربت رو بچم یکی درمیون بزور میخورهالان چندماهه سرش بازه داخل یخچاله بدم بهش باز؟اذر فکر کنم ...

اگر روش زده تا یک ماه بعد باز شدن مصرف شده بریز دور 

اگر نه که طوری نمیشه بده 

نیستمتون نه همتون …بیشترتون🙃

عزیزم تب تا ۳ روز اصلا نیاز به دارو نداره فقط کنترل میخواد نهایت استامینوفن 

بعد اونم با آزمایش آنتی میدن . زیاد دادی بدنش مقاوم میشه هر جقدر بدی بعدا جواب نمیده 

به تغذیه ش برس مرتب لبنیات تخم مرغ میوه بده بخوره از پودر روتفلور یه مدت بده بخوره روده هاش تنظیم میشه سیستم ایمنیشم بالا میبره . دارو نیست باکتری های مفید رودست

عزیزم تب تا ۳ روز اصلا نیاز به دارو نداره فقط کنترل میخواد نهایت استامینوفن بعد اونم با آزمایش آنتی ...

الان  زنگ زدم شوهرم بیاد ببریمش بیمارستان اطفال درخواست ازمایش بدم

متاسفانه بچم بی نهایت بد غذاس 

با ۶سال سن باید ب زور التماس دوقاشق غذا خودم بریزم تو دهنش

فقط خوراکی اشغال سوپری دوست داره یا بهم میگه پیتزا درست کن

خیلی هم لاغره

دختر من زمینه حساسیت داره .حساسیت به آب و خاک و غذا و مواد شوینده و....آبریزش بینی داره .عطسه .ببخشی ...

نه ما اول فروردین مریض شدیم بچم تا همین دوشنبه داشت چرک خشک کن میخورد پسر من تب کرد دوباره دیشب البته مهدشون الودس دوماه بچه رو نفرستادم خوب بود بقیه سال ک مهد میره یسره فیکس مریض....

دختر خودم الرژی ب پروتئین لبنی و داروها داره 

ازمایش نه ولی یسره دکتریم از یکم فروردین

سلام خانمی شرمنده عزیزم بچه های که سابقه تشنج با تب دارن ممکنه تکرار بشه تشنج؟ دیازپام دکتر تجویز کرده موقع تب هر هشت ساعت بدمش حالم خیلی بده همش میترسم نکنه خدایی نکرده تکرار بشه 

سلام خانمی شرمنده عزیزم بچه های که سابقه تشنج با تب دارن ممکنه تکرار بشه تشنج؟ دیازپام دکتر تجویز کر ...

نه تکرار نمیشه ب منم دیازپام داده بود زمان تب بدم ولی من نمیدادم حواسم بود تبش بالا نره فقط

اون اوایل یه چندبار دادم دیگه ندادم الانم بچم بزرگ شده ۶سالشه مشاالله