2777
2789
😂 عزیزم سالی صد گرم زیاده؟؟؟؟؟ اونم برای مردی که شغل ازاد داره ؟خوابی گلم ، من کسی رو میشناسم تو م ...

وقتی این صحبتهارو تو سایت میکنید دولت هم میاد از رو همین حرفها آمار اوضاع مردم رو میگیره و با پول چاپ کردن از خجالت هممون درمیاد🤐

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم زیاد طلا دارم اما نمی دونم چند گرمن. 

برا خودم و بچه هام خرج میکنم اما برا عمل های زیبایی و چ میدونم روتین پوستی و این خرجای اضافی هیچ وقت نداشتم ب جاش طلا سبک و شیک خریدم ک الان مطمئنم نزدیک پونصد گرم میشن. 

خانم معلم مهربون... متاهل و متعهد

مادرشوهر خواهرم اینقدر طلا داره که یه بار شوهرش گفته طلاها بفروشه میتونه یه سه چهار طبقه بهترین جای ...

چه خطرناک 

خدا نکنه ولی احتمال قتلش زیاده

اون خانوم معلمه بود یه کیلو طلا داشت همسایه شون یه زن و شوهر بودن بیچاره زنه رو با سه تا بچه هاش کشتن 

نتونستن پسرشو بکشن لو رفت 

لعنت بهشون

من نمیفهمم چرا 800 گرم طلا اینقد باعث تعجب خانمها شده بابا بخدا قبلا میشد طلا خرید من سال 96 حقوقم2 میلیون بود نیم سکه560 تومن ینی حدود سه تا نیم سکه میتونستم بخرم طلا زیر 1 میلیون بود هر گرمش

داشتیم صحبت میکردیم گفت به نظرت طلا بفروشم خونه بگیرم؟ موندم اصن گفتم چند گرم داری گفت ۸۲۰ گرم دارم ...

پیش تو گفت اصلا هرکسی دیگه نمیتونه بخره تمام

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

یادمه وام خونگی مینوشتیم دو سال پیش دو‌سه بار تا اسمش در میومد میگفت میخوام طلا بخرم ولی من فکر نمیک ...

زندگی هم میکنه یا فقط طلا میخره؟ خوب میخوره ؟خوب میپوشه؟ رستوران میرن ؟ سفر با کیفیت تو هتل مناسب و خوب میرن؟

اگه نه از نظر من باخته . آدمی که زندگی نکنه و فقط جمع کنه برا وارث  خیلی ضرر کرده.

اگر غیر از اینه که خیلی هم عالی هم جوونی کرده هم ثروت اندوخته که تو قشر متوسط  بعیده مخصوصا که میگی با پول  وام طلا میخریده.

هشت برابر من☹️

و هشتصد برابر من 😐😐

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤