2777
2789
عنوان

قانون 14 سکه مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 2007 بازدید | 113 پست
دقیقا عزیزم منظور منم همینهاگر قرار بر این نوع مهریه دادن باشه همون بهتر ادم تو 20سالگی بره برا خودش ...

بله ، اینجوری بهتره ، زندگی خیلی بالا و پایین داره انگار با عشق ازدواج کردی تا اخرش همین جوری میمونه ، زنانی رو در نظر بگیرید که اجازه خروج ندارن از منزل اجازه کار ندارن و حمایت هم نمیشن از خانواده و قانون ، توی سن بالا آواره بشن چکار کنن ، نوشته ار اقا مهریه نداد زن طلاق بگیره ، زحمت کشیدن همون طلاق توافقی هم همونه دیگه تازه کدوم مرد هس که دلش بخواد مهریه بده ؟!؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر من که اینه که،قانون هرچی باشه اگه کسی واقعا اعتقاداتی داره و مومنه نباید تا جایی که در توانش هس ...

طبق قانون اسلام اگر متقاضی طلاق زن باشه خانم باید به آقا فدیه بده و حداقل میزان فدیه همون مهریه اش هستش و الان نود درصد طلاق ها به درخواست زنان هستش پس نود درصد زن ها که مهریه گرفتند مهریه حق اشون نبوده

من دو سال پیش عقد کردماگه این قانون بود عمرا ازدواج نمی‌کردم

دخترها آرزوشون ازدواج کنند ولی پسرها هستند که تن به ازدواج نمیدند به خاطر مهریه برای همین حکومت می‌خواهد این قوانین رو تصویب کنه

معلومه کاسبیت بهم خورده نصف شب فشاری شدی فشار بخور بیچاره

اره دیگه ارتش ۱۰۰ هزار نفره مردان زهرا جون قیام کردن علیه مهریه دادن چیزی به ما نمی‌رسه دیگه 🤒😂 

تو هروقت پولی چیزی برای از دست دادن داشتی اونوقت نگران خورده شدنش باش زهرا جوووون 

خوشم میاد القاب خودت رو میچسبونی به بقیه 

مثلا کیه که برای مهریه پاره شده از چندین جا اونم وقتی چی تومن نداره ؟ اگه گفتی ؟ آفرین زهرا خانوم شاگرد نمونه کلاس فکر کرده بقیه عین خوش الاغن با کاربری زن میاد 

یه کاری کن ، حداقل یک قدم برای مردان بیچاره این سرزمین بردار نمیشه که پشت زنا قایم شی که 

مثلا فردا برو مهریه مامانت رو بردار بعد بیا گوه بخور مرتیکه 

ضمنا کصشر هاتو نمیخونم 👌🏻

کجای قانون زده که باید مهریه زن سنگین باشه ؟قانون اصلا هیچ توصیه ای برا مهریه نکرده هیچ جاشاسلام هم ...

من نگفتم قانون تعیین کرده مهریه سنگین باشه🤔🤔

اصلا توی حرفای من چنین چیزی نیست !!

گفتم قانون چیزی در مورد اینکه مهریه چقدر باشه تا الان نمیگفته و افراد بر اساس رسم و رسوم یسری رقم میزدن

قانون ایران بی سر و ته ترین قانونه بین کشورا

چون صرفا بر اساس مذهب هستش نه شرایط افراد !

وقتی زن از شوهرش ارثی نمیبره جز یک چهارم

نمیتونی بیای برای تعیین کنی خب حالا فلان تعداد بیشتر حق ندازی سکه بگیری

اون فلان تعداد کلشو طرف بده ک نمیده

میشه قیمت یه ماشین

در مقابل ارث

چقدر تفاوته؟؟

توی مذهب توجیه اینکه زن فقط یک چهارم ارث میبره

اینه ک حق خودشو از شوهرش دیگ گرفته

اگرم نگرفته

موقع تقسیم ارث مهریه رو میگیره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥