2777
2789
عنوان

قانون 14 سکه مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 2001 بازدید | 113 پست
من دو سال پیش عقد کردماگه این قانون بود عمرا ازدواج نمی‌کردم

فقط بخاطر مهریه ازدواج کردی ؟؟؟؟

بخاطر همین امثال شما که شوهر میکنن زرتی دنبال مهریه ان قانون ۱۴ سکه رو‌ گذاشتن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط بخاطر مهریه ازدواج کردی ؟؟؟؟بخاطر همین امثال شما که شوهر میکنن زرتی دنبال مهریه ان قانون ۱۴ سکه ...

کاش از ادبیات بهتری استفاده میکردی😑💔

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

خیاطی قالی بافی ارایشگری که می‌تونی یاد بگیری؟همه جام‌مشتری داره

قالی بافی !!! میدونی چقدر سخته !میدونی با دیسک کمر و چشم ضعیف نمیتونی و اینکه چقدر میخواد قالی ببافه خرجش دربیاد فکر میکنیین چقدر زمان میبره ؟!! ارایشگر ؟!؟! فکر میکنی چقدر مردم میرن ارایشگا یه آرایشگر تو روستا کافیه ، توی شهرستان کوچولو ما هم چهارتا هست که اونا هم فقط دم عید سرشون شلوغ میشه تازه این درآمد ها ناکافی ان با این هزینه ها 

تصویب نمیشهچون کلا قوانینشون بهم میخوره !!اینا یا باید ازدواج اسلامی بخوانچیزی ک تا به امروز بودهیا ...

کجای قانون زده که باید مهریه زن سنگین باشه ؟

قانون اصلا هیچ توصیه ای برا مهریه نکرده هیچ جاش

اسلام هم که مهرالسنه رو معیار گذاشته که اون از 100 میلیونم کمتره

فقط بخاطر مهریه ازدواج کردی ؟؟؟؟بخاطر همین امثال شما که شوهر میکنن زرتی دنبال مهریه ان قانون ۱۴ سکه ...

نه ناراحتیم از اینکه چرا تبعیض جنسیتی قائل میشن و همش نگران مردها هستن ، هیچ قانونی نمیزارن برای حمایت از زنان ، این قانون فقط به نفع مردها هستش در کنارش طوری باید قوانین رو بگذارن تا به نفع زنان هم باشه ، زنانی که ارث و دیه و ...نابرابر دارن حتی شاغل هم باش یحقوقت و مزایای شغلی یه زن کمتر از مرد هست ، اصلا چکار به قرارداد قانونی بین زن و مرد دارن ؟ چرا دخالت میکنن ، مردها خودشون موقع مهریه زدن عقل دارن

عزیز من اندازه همون 14سکه یا حتی بیشتر جهاز آوردم و به دنبال پول نیستم

قصدشم ندارم بگیرم ولی با اینکه تمام حق و حقوق زن در اختیار مرده تو این کشور و یه مهریه رو داشتیم الان اون رو هم دارن میگیرن واقعا خیلی ظلم میشه به بانوان

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

کجای قانون زده که باید مهریه زن سنگین باشه ؟قانون اصلا هیچ توصیه ای برا مهریه نکرده هیچ جاشاسلام هم ...

مهریه حضرت خدیجه رو ببین چقدر بوده ؟؟؟!؟! صد شتر ، بهترین کالای اون زمان شتر بوده ، بعد هم قدیما مهریه رو همون اول میگرفتن ، دیگه جهاز آنچنانی نبوده خانوما غلام و کنیز داشتن ، دایه داشتن برا بچه هاشون ، پس الانم مام بگیم مام میخواییم ؟!؟!

عزیز من اندازه همون 14سکه یا حتی بیشتر جهاز آوردم و به دنبال پول نیستمقصدشم ندارم بگیرم ولی با اینکه ...

بحث ظلم شدن ی چیزه اینکه شما میگی حالا چکار کنم برم مهریه بذارم اجرا ی چیز دیگه 

شما از ظلم چیزی نگفتی حرفت معنای دیگه داشت

⭕️ ادعای تعیین سقف مهریه تا ۱۴ سکه از اساس کذب استعثمان سالاری نائب رئیس کمیسیون قضایی:🔹مجلس می‌گوی ...

اخی توانایی تمکن نداشت ، خو معلومه خودشونو میزنن به نداری ، و یا راحت نخواست مهریه بده ، زن بره طلاق بگیره ، یه وقت مرده تُرش نکنه ، زنه بدبخت واسه طلاقش باید از حق مهریه ای هم که داره بگذره ، اقا مردها رو بگید نباید مهریه بدن و تمام ، این قانونای الکی و مسخره بازیاشون چیه ، زنه با چهل و چندی سال بدون مهریه و ... بره‌کجا اخه کجا سرکار بره کجا توی این سن قبول میکنن سرکار کجا بشینه چی بخوره ؟ ( حالا با دلایل طلاق کار نداریم)

بحث ظلم شدن ی چیزه اینکه شما میگی حالا چکار کنم برم مهریه بذارم اجرا ی چیز دیگه شما از ظلم چیزی نگفت ...

من کی گفتم بذارم اجرا😐😂

زندگیمونم خیلی خوبه

ولی آدم از آینده بی‌خبره و باید پشتش به یه جایی گرم باشه

من اینو قانونو امروز شنیدم جا خوردم اومدم تاپیک زدم ببینم چجوریاس

اخی توانایی تمکن نداشت ، خو معلومه خودشونو میزنن به نداری ، و یا راحت نخواست مهریه بده ، زن بره طلاق ...

دقیقا عزیزم منظور منم همینه

اگر قرار بر این نوع مهریه دادن باشه همون بهتر ادم تو 20سالگی بره برا خودش تنهایی زندگی بسازه تا اینکه تو 50 سالگی آواره کوچه خیابون باشه