2777
2789
عنوان

قانون 14 سکه مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 2016 بازدید | 113 پست
نظر من که اینه که،قانون هرچی باشه اگه کسی واقعا اعتقاداتی داره و مومنه نباید تا جایی که در توانش هس ...

خدا رحمت کنه پدرم رو ، وقتی زنده بود حدودا ۴.  ۵ باری مهریه مامانم رو داد و همش میگفت راضی هستی؟ حلال ؟

میگفت مهر حق زن هست و اگه پرداخت نشه دین به گردن مرد هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظور از قانون جدید مهریه ۱۴۰۴ قانون جدید مهریه 14 سکه این نیست که فقط می توان مهریه را تا 14 عدد سکه بهار آزادی یا معادل آن قرار داد. منظور این است که تا میزان 110 عدد سکه شامل ضمانت اجرای ماده 2 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی می شود و بیشتر از 110 عدد سکه را می توان قسطی پرداخت.

بنابراین در پاسخ به پرسش قانون جدید مهریه چند سکه است باید بگوییم تعیین تعداد مهریه مشمول قانون نمی باشد و قانون گذار در نحوه تعیین مهریه دخالتی نداشته است مثلا نمی توان گفت بر اساس قانون جدید مهریه ۵ سکه باید باشد. در حقیقت قانون گذار در ماده مذکور شرایط مطالبه و ضمانت اجرای عدم پرداخت 110 عدد سکه تمام بهار آزادی و مازاد آن را بیان نموده است.

تو نت نوشته بود اینو

منظور از قانون جدید مهریه ۱۴۰۴ قانون جدید مهریه 14 سکه این نیست که فقط می توان مهریه را تا 14 عدد سک ...

بنابراین در پاسخ به پرسش قانون جدید مهریه چند سکه است باید بگوییم تعیین تعداد مهریه مشمول قانون نمی باشد و قانون گذار در نحوه تعیین مهریه دخالتی نداشته است مثلا نمی توان گفت بر اساس قانون جدید مهریه ۵ سکه باید باشد. در حقیقت قانون گذار در ماده مذکور شرایط مطالبه و ضمانت اجرای عدم پرداخت 110 عدد سکه تمام بهار آزادی و مازاد آن را بیان نموده است.

معلوم ترشیدگی بهت فشار آورده؛عیب نداره فشار بخور آشغال

کوزه گرفتم برای خودم و زهرا جون 

اشغال تویی مردک احمق ترسوی زن نما 

ترشیدگی مال قبلاً بود که مردا مرد بودن( نه اینکه زهرا باشن😂😂😂😂😂😂😂) آدم بهشون تکیه میکرد الان زنا از ۱۰۰ تا مرد مردترن دیگه لازمتون نداریم😂 

راستی دختر جون نگران سربازی نباش دخترا نمیرن ♥️