2777
2789
عنوان

قانون 14 سکه مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 2016 بازدید | 113 پست
طبق قانون اسلام اگر متقاضی طلاق زن باشه خانم باید به آقا فدیه بده و حداقل میزان فدیه همون مهریه اش ه ...

انواع طلاق دا یم ، طلاقی که علت نداشته باشه ، زن میتونه برای طلاق اگر مرد راضی نیس مهریه شو ببخشه ، طلاق خلع میگن بهش ، یا میگن اگر مهریه نداره پس مالی از خودش ببخشه تا مرد طلاق بده اونو میگن فدیه

دخترها آرزوشون ازدواج کنند ولی پسرها هستند که تن به ازدواج نمیدند به خاطر مهریه برای همین حکومت می‌خ ...

خب ازدواج نکنن ، چرا بزور دولت میخواد از خانوما و مهریه شون مایه بزاره ؟!؟! از خانوما استفاده کنه ؟!؟! تبعیض جنسیتی قائل میشه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا طبق نظریه شیعه میشه برای مهریه سقف تعیین کرد

مهریه حضرت خدیجه رو بگو چقدر بوده ؟ 

مهریه تمام زنان و دختران پیامبر نسبت به سایر قریشی ها کمتر بوده و مقدار ۵۰۰ دینار بوده ، بصورت امروزی معادل ۲۱ سکه ، حالا بگو درامد شون اون زمان چقدر بوده ؟!؟! درامد مردان ما و زنان ما الان چقدره ؟ اون زمان زنان کنیز و غلام و دایه داشتن الان چطور دارن ؟ 

مهریه حضرت خدیجه رو بگو چقدر بوده ؟ مهریه تمام زنان و دختران پیامبر نسبت به سایر قریشی ها کمتر بوده ...

500 دینار نمیشه 21 سکه

اصلا واحد پول دینار دیگه وجود نداره برا عربستان 

نباید با دینا بسنجی باید با 1500 گرم نقره بسنجی که معادل 500 دینار اونموقع بوده 

که زیر 100 میلیون تومن میشه همیشه

500 دینار نمیشه 21 سکهاصلا واحد پول دینار دیگه وجود نداره برا عربستان نباید با دینا بسنجی باید با 15 ...

دیگه وجود نداره درست ، اما شما چه جوری محاسبه کردین ؟!؟! 

دیگه وجود نداره درست ،اینو بخون ،،، شما چه جوری ضرب و تقسیم کردین ؟ .......پانصد درهم  معادل پنجاه دینار طلا در نظر گرفته می‌شده است. پنجاه دینار معادل ۱۷۲٫۸ گرم طلای خالص، حداقل ۳۰٫۲۴ گرم نقره و مقداری مس می‌شود. در زمان پیامبر اسلام ارزش هر ۶.۸۲۵ گرم نقره با یک گرم طلا برابری می‌کرده است، در نتیجه پنجاه دینار معادل ۱۷۷.۲۳ گرم طلای خالص است (که حداقل بیست و یک و حداکثر 25 سکه تمام بهار آزادی). باید توجه داشت که به علت ارزش بالای نقره در صدر اسلام (نسبت به طلا) و ارزش پایین آن در زمان ما (نسبت به طلا)، تمامی محاسبات با انجام تبدیلات به طلا انجام شده است . اینم در نظر داشته باشین که درامد یه فرد در هزار و چهارصد سال پیش چقدر بوده الان چقدره ؟! 

دیگه وجود نداره درست ، اما شما چه جوری محاسبه کردین ؟!؟! دیگه وجود نداره درست ،اینو بخون ،،، شما چه ...

محاسبات شما اشتباست

اینکه ارزش طلا الان رفته بالا دلیل نمیشه که مبنا رو بزاریم طلا !

مهرالسنه مهریه ای است که پیامبر (ص) برای دختران و همسرانش تعیین می کرد و مقدار مهرالسنه، پانصد درهم برابر با ۱۵۰۰ گرم نقره خالص بوده است. مقدار مهرالسنه چقدر است؟ 

میزان مهرالسنه، متفاوت ذکر شده است. کمترین مقدار روایت شده چهارصد درهم نقره‌ی مسکوک و بیشترین مقدار ذکر شده پانصد درهم نقره‌ی مسکوک است.

بله اتفاقا فقط درآمد رو باید حساب کنید که معادل چقدر نقره و درهم بوده بعد تبدیلش میکنیم

برآورد تقریبی دستمزد کارگران در آن زمان: در منابع تاریخی و فقهی آمده که: دستمزد روزانه یک کارگر معمولی ۲ درهم بوده است، بسته به نوع کار (سبک یا سنگین). بنابراین اگر یک کارگر ۳۰ روز کار می‌کرد، دستمزد ماهانه‌اش حدود ۶۰ درهم بوده است. برای درک بهتر ارزش آن: یک درهم نقره در آن زمان حدود ۲.۹ تا ۳ گرم نقره خالص بود.

یعنی میشده حقوق 8 ماه یک کارگر خیلی معمولی 

پایه حقوق الان ایرانو حساب کنیم 16 میلیون ضربدر 8 کنیم میشه 128 میلیون تومن

1500 گرم نقره هم حساب کنیم میشه 165 میلیون الان

خلاصه هرطوری حساب کنید بیشتر از اینا نمیشه

من کی گفتم بذارم اجرا😐😂زندگیمونم خیلی خوبهولی آدم از آینده بی‌خبره و باید پشتش به یه جایی گرم باشه ...

زندگیت خوبه پس را بخاطر مهریه میگی برم طلاق بگیرم ؟ تو پست اولت گفتی برم طلاق بگیرم دیگه 

زندگیت خوبه پس را بخاطر مهریه میگی برم طلاق بگیرم ؟ تو پست اولت گفتی برم طلاق بگیرم دیگه

میگم از آینده خبر نداریم بلکه شوهر رفت خیانت کرد

اونموقع تو 50سالگی چیکار کنیم

آدم با این وضعیت طلاق بگیره بره برا خودش زندگی بسازه بهتره

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

منبع رو بفرمایید ( هیچ حد و حدودی نیس و بر طبق عرف شرایط خانوادگی و اجتماعی و مالی خانواده زن و زیبا ...

منبع کتب شیخ صدوق و سید مرتضی تازه بنا بر آیه لا یکلف الله نفسا به وسعها مهریه باید در توان مرد باشه البته بعید میدونم مغز شما به این جور چیزها بکشه