2777
2789

سلام بچه ها من کتاب تستام رو به قیمت خیلییییی پایین میفروشم

جزوه و بعضی کتاب هام رو هم هدیه میدم بهتون🫶💕

لطفا اگه قصد خرید دارید تلگرام به این آیدی پیام بدید براتون عکس کتاب ها رو بفرستم

Ahp_12345

اگر کسی رو میشناسید وضع مالی خوبی نداره هم لطفاً اطلاع بدید بهش صحبت کنیم من تخفیف بیشتری بدم🙏🏻

بزار تو دیوار

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام من برای دوره روزانه و شبانه فقط با سوابق مجاز شدم

و تجربیم  الان توی دفترچه انتخاب رشته تجربی یه سری رشته بود که صرفا با سوابق بود کنار با آزمون ها 

الان امروز یه دفترچه دیگه اومده مختص صرفا سوابق که مال همه گروه های آزمایشی اما جلو هر محل رشته نوشته شده اسم گروه آزمایشی الان من از کدوم انتخاب کنم ؟

دوتاشون یکین؟

🔴🔴 لطفا راهنماییم کنین🙏

دانشگاه غیر انتفاعی شهریه اش کمتره یا آزاد؟

غیرانتفاعی شهریه اش کمتره یا شبانه ( نوبت دوم)؟

از لحاظ معتبر بودن مدرک غیر انتفاعی یا آزاد؟

دانشگاه غیرانتفاعی ارزش رفتن داره؟ اگه بخوای بری یه استان دیگه  دورتر از محل زندگی و براش هزینه بکنی؟

🔴🔴 لطفا راهنماییم کنین🙏دانشگاه غیر انتفاعی شهریه اش کمتره یا آزاد؟غیرانتفاعی شهریه اش کمتره یا شب ...

غیرانتفاعی شهریه اش کمتره 

آزاد معتبر تره

نه شهر خودت برو اگه آزاد با غیرانتفاعی میخوای بری