2777
2789

چیکار میکنین خیلی سخته منم نامنظمم نمیدنم کی میخوام پریود بشم الان دو یک هفته کمردرد و دل درد ولی نمیشم  بیزون میزم با استرس همش پد میزارم تا الان نزدیک یک بسته نوار حیف کردم خیلی دارم اذیت میشم بدنم سنگینی میکنه  الانم زعفران خوردم مبل برداشتم چلی دارچین خوردم امیذوارم بشم دکتر هم فکر نکنم برم درست بشم یذونه هم بچه دارم 

من دکتر میرم

بروداروخونه قرص دوفامد بخر از روز 11پریودت 15روز بنداز پریودمیشی

من فقط بااین دارو پریودمیشم

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصولا وقتی که نزدیک باشه دمنوش میخورم 

اون دفعه دارچین دم دادم خیلی خوب بود

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".                                 
من دکتر میرمبروداروخونه قرص دوفامد بخر از روز 11پریودت 15روز بنداز پریودمیشیمن فقط بااین دارو پریودم ...

عوارض نداره ؟ شاید برای همه خوب نباشه ؟

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".                                 
عوارض نداره ؟ شاید برای همه خوب نباشه ؟

نه عزیزم برا تخمدانه 

من خاهرمم اینطورع ولی من چون برابچه اقدام میکنم مجبورم برم دکتر خاهرم 4سال دارومصرف کرد درست نشد الان دیگ دکترنمیرع خودش میخره میخوره

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

نه عزیزم برا تخمدانه من خاهرمم اینطورع ولی من چون برابچه اقدام میکنم مجبورم برم دکتر خاهرم 4سال دارو ...

واقعا نیاز دارم یه قرص خوب بخورم خسته شدم

اما انقدر قرصا عوارض دارن جدیدا میترسم

دکترم میره آدم کلی محدودیت میده که واقعا نمیتونم بهشون پایبند باشم🥲

واقعا نیاز دارم یه قرص خوب بخورم خسته شدماما انقدر قرصا عوارض دارن جدیدا میترسمدکترم میره آدم کلی مح ...

ن واقعا این خیلی خوبه نسخه ایرانیش ارزون تره امااین فکرمیکنم 200ایناباشه

تنبلی تخمدانه دیگ فقط لاغرکن همین 

من دکتر میرمبروداروخونه قرص دوفامد بخر از روز 11پریودت 15روز بنداز پریودمیشیمن فقط بااین دارو پریودم ...

براهرکسی یه جورتجویزمیکنن واینکه اول باید سونوبده دکتربراش بنویسه مثلابرامن نوشته بوداز روز8ام پریودتا15ام لطفا تجویزخودتونونگین

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
ن واقعا این خیلی خوبه نسخه ایرانیش ارزون تره امااین فکرمیکنم 200ایناباشهتنبلی تخمدانه دیگ فقط لاغرکن ...

آره باشگاه میرم و در تلاشم لاغر کنم شکمم و

راجع بهش تحقیق می‌کنم،ممنونم ازت

براهرکسی یه جورتجویزمیکنن واینکه اول باید سونوبده دکتربراش بنویسه مثلابرامن نوشته بوداز روز8ام پریود ...

والا من ارثیه برامون 3تادخترعموم خودموخاهرم بهمون اینطو گفتن البت داروخونه پرسیدم گف یااز روز 11 یا 15 فرقی نداره

بعدشم داروی خطرناکی نیس اصلا😐