2777
2789

واقعا ایندفعه می‌خوام اراده کنم حذفش کنم حس میکنم صورتم پف داره باشگاه میرم دوست دارم زودتر لاغر بشم نمی‌دونم توی مدرسه ها چی بخورم وقتی مدرسم پارسال همش کیک و شیرکاکایو می‌خوردم ضعف میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهره من حذف کرد یکمی از پف صورتش کم شد 

ولی نتونست ادامه بده 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
خیلی خوبه،خیلییی تغییرات نامحسوسه اما خودت حس میکنی بعد ۱ماه که ادم یکم جمع تر میشه

من خیلی پهلو دارم ینی میشه با حذف قند اینام کوچیک شن

اهای تو، تویی که غصه میخوری قدر سلامتی تو بدون

من خیلی پهلو دارم ینی میشه با حذف قند اینام کوچیک شن

اونم تاثیر داره ولی همه چیز نیست،مثلا اگه هرچقدر پلو میخوری،۴،۵قاشقشو کم کن، چیزای چرب کمتر بخور،اینارم کنارش داشته باشی یکمم پیاده روی کنی درست میشه پهلو ها

پوستت شفاف میشه و پفش میخوابه

وزن کم میکنی و سایزت کمتر میشه

موهات بهتر میشه 

ولی حتما جایگزین داشته باش خرما انجیر توت  انواع شیره ها طبیعی مصرف کن 

حذف قند واقعا خیلی سخته من دوسال حذف کرده بودم ولی ولش کردم الان باز شروع کردم ۱۵ روزه