2777
2789
عنوان

اکثر دوستام مهاجرت کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3748 بازدید | 149 پست
آره واقعا ادم به زادگاهش و محل زندگیش عرق دارهپس چرا درباره مهاجرت دیگران میشنوم اینجوری میشم؟!

چون مهاجرته! دقیقا فک کن پرنده ای تو حمع پرنده ها حالا میبینی نیمی از پرنده ها دارن مهاجرت میکنن اما تو موندی خب یه حس عقب موندن میاد سراغت یه حسی که میگه نکنه فرصت هایی هست که داری از دست میذی حالا بقیه رفتن حالا تو موندی طبیعیه این حس! میگن هر جا راحتی اونجا وطن اصلی تو هست مثلا من اصلا احساس راحتی اینجا ندارم کلا حتی فرهنگش هم دوست ندارم پس برا من بهتر هست که مهاجرت کنم به کشوری که به روحیه ام نزدیک تر... کلا هرچی خودت دوست داری باید ملاک باشه نه کاری که دیگران میکنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ترافیکشم دیدم اتفاقا ولی خب باز به تهران نمیرسهتو برنامه جدیمه زندگی تو شیرازخیلییی حس خوبی بهم ...

کلا برعکسیم 

تو میخای بیای من میخام برم 😅😅😅

چقدر مشغولم که از من یک من بهتر به بار آید.🌱👩

چون مهاجرته! دقیقا فک کن پرنده ای تو حمع پرنده ها حالا میبینی نیمی از پرنده ها دارن مهاجرت میکنن اما ...

میگم که به نظرم اگه شرایطش‌ رو نداشتیم شاید واقعا برام اهمیتی نداشت

البته جدای موضوع وابستگی یه دلیل نرفتنمون هم این بود که برای ما اینجا پول دراوردن خیلی راحت تره تا کشورای دیگه اینم واقعا وسوسه‌مون کرد…

واقعا همینه بعضیا از بچگی دوست دارن برن از همون اول فرهنگشون با اینجا فرق داره کاملا موافقم منم تو اطرافیانم داشتم

اصلا انگار اینجا براشون غربته

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
خیلی سخت بود ؟؟ همسر شما کلن شاگرد زرنگی بود ؟؟

راستش آزمون راحتی نیست باید یک سال حداقل براش وقت بذارید

بله شوهر من اون سال رتبه یک شد

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
آقااااپس از مدت ها که کلا از ذهنم پاک شده بوددلم براش تنگ شده😬😬😬😬😬😑

نذار شیطون گولت بزنه😡

تازه دوستم گیر داده بود بریم ببینیمشاز زیر در رفتم😂خیلی دوست دارم بدونم آزمونو چه میکنه😬

شک نکن اگه امتحانش رو خوب بده یه جوری به گوشت میرسه