2777
2789
عنوان

اکثر دوستام مهاجرت کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3748 بازدید | 149 پست
قصر الدشت فکر کنمممچون کلا رفت و آمدمون با خودشون بود اینطوری نبود که بخوام مثلا لوکیشن بگیرم یا ادر ...

دبیرستان تو قصرالدشت میرفتم صبحای پاییزی که بارون میزد خیلییییی حس خوبی بود یا توی اردیبهشت خیلی سبز میشه و هواش جون میده برا پیاده روی 

ولی باید بهت بگم ظهر ترافیک از خود میدون قصرالدشت هست تا میدون بعدی جوری که فقط مترو میتونه نجاتت بده 

همه شیراز اونجوری نیس گذرت نیوفتاده به کوزه گری و مصدق و ..‌‌😅😅😅

اینسری اگه آمدی ارم هم برو اونا هم خیلی پولدارن 

چقدر مشغولم که از من یک من بهتر به بار آید.🌱👩

نیایش هم یه سری رفتم گشتم خیلی باحال بودرفتیم گلبرگ عرقیجات گرفتیم

نیایش و عموما به چمران یا شاهد ( اسم ایستگاه مترو رو به روش میگن ) بیشتر میگن چمران اونا هم خونه هاشون جز گرون تریناست تو شیراز 

بازم میگم فقط جاهای گرون رفتی 

شیراز همش هم پولدار نیس اصن گذرت پایین شهرش نیوفتاده 😂🤦‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دبیرستان تو قصرالدشت میرفتم صبحای پاییزی که بارون میزد خیلییییی حس خوبی بود یا توی اردیبهشت خیلی سبز ...

شما میدونی خونه های سمت کوهسار چجوریه؟

اونا جزو کدوم دسته میشن

صل علی سترکه چشما حسود بترکه🧿🧿🧿

منم همینطورممن عاشق ایرانمهروقت مراسم خاصی میشه مثل یلدا عید حتی عاشورا با خودم میگم اونایی که نیستن ...

خب عزیزم اونا هم چیزای دیگه ای دارن بیکار که اونجا تو خونه ننشستن 

منم نصف همكلاسي ها مهاجرت كردن بخصوص همكلاسي هاي ليسانس ك دهه ٨٠ مهاجرت كردن ي تعدادي هم  با همسر و بچه تا چند سال قبل مهاجرت كردن، حالا ي تعدادي مونديم ك البته بجز من بقيه تقريبا نخبه  هم هستن ولي خب قصد رفتن نداشتيم من بيشتر بخاطر اينده ايران نگران ميشم ك خب اونم ديگه بهش فكر نميكنم چون ايراني ك دلش با وطن باشه هر جا باشه براي ايران كاري ميكنه

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

چقد حست مث منه 

میدونی بدیش چیه؟

تا میای دل بکنی از مهاجرت و بشینی اینجا زندگیتو کنی یادت میوفته که بچه هم میخای بیاری 

بچه هم بیاری باز باید واسه ایندش مهاجرت کنی 

و این تناقض بین رفتن و نرفتن ادمو دلزده میکنه 

خوشبحال کسایی که دغدغه های دیگه ای دارن

شما میدونی خونه های سمت کوهسار چجوریه؟اونا جزو کدوم دسته میشن

اونم جز منطقه های گرونه تو جمهوریه 

جمهوری یکم قبلترش ارم

ارم خونه هاش خیلی گرونه کوهسار شاید یکم ارزون تر باشه 

دبیرستان تو قصرالدشت میرفتم صبحای پاییزی که بارون میزد خیلییییی حس خوبی بود یا توی اردیبهشت خیلی سبز ...

اره ارم رو هم شنیدم

حتما میرم

برم اتراق کنم یع شوهر شیرازی پولدار پیدا کنم

نیایش و عموما به چمران یا شاهد ( اسم ایستگاه مترو رو به روش میگن ) بیشتر میگن چمران اونا هم خونه هاش ...

اره تو کامنتمم گفتم که اینجاهایی که رفتم از ماشیناشون و خونه هاشون معلوم بود منطقه لاکچریه و بخاطر همین خوشم اومده

از خونه های نیایش خیلللییییی خوشم اومد خیلیییی

بیام شیراز اونجا خونه میگیرم

اره ترافیکشم دیدم اتفاقا ولی خب باز به تهران نمیرسه

تو برنامه جدیمه زندگی تو شیراز

خیلییی حس خوبی بهم میده

ممنون که توضیح دادی عزیزم، راستی درباره حسی که گفتی ، فکر میکنم شاید بد نباشه اگه یه مدت کوتاه خارج ...

خواهش میکنم عزیزم

اره واقعا شاید

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
خیلی حس خوبی به شیراز دارماز همه لحاظ خیلی خوبعشهر پیشرفته و با امکاناتیه و در عین حال خیلی شلوغ و م ...

منم خیلی از شیراز خوشم میاد

پس انشالله یه جراح مو فرفری شیرازی قسمتت بشه😅

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
خب عزیزم اونا هم چیزای دیگه ای دارن بیکار که اونجا تو خونه ننشستن

من نگفتم بیکار تو خونه نشستن گفتم دلشون هوای این چیزای نوستالژی رو میکنه