2777
2789
عنوان

اکثر دوستام مهاجرت کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3748 بازدید | 149 پست
چقد حست مث منه میدونی بدیش چیه؟تا میای دل بکنی از مهاجرت و بشینی اینجا زندگیتو کنی یادت میوفته که بچ ...

آره منم همین فکر رو دارم

ولی همسرم میگه بچه ها اگه دوست داشتن خودشون تلاش کنن شرایط رو برای رفتن مگه برای ما پدر و مادرمون شرایط رو محیا کردن

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
اسی همسرتون از لیسانس به پزشکی آزمون داد ؟؟؟

بله

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی از شیراز خوشم میادپس انشالله یه جراح مو فرفری شیرازی قسمتت بشه😅

وای مو فرفری رو به شما هم گفتم؟😂

اتفاقا توی اخرین سفری که داشتم خیلی دقت کردم امار فرفری هاشون خیللییییی کمههه

برام دعا کنید بتونم برم شیراز🥲

وای مو فرفری رو به شما هم گفتم؟😂اتفاقا توی اخرین سفری که داشتم خیلی دقت کردم امار فرفری هاشون خیللی ...

😂😂😂😂 واقعا فرفری کم دارن

خدا نکشتت😂😂😂

از این حجم درسخونی و تلاشگریشون کیف میکنید؟😂خیلی هیجان داره به نظرم ادم همسرش توی چند تا ازمون مهم ...

راستش من هنوز که ۸ سال از اشناییم با همسرم میگذره این موضوعات برام عادی نشده

هنوز ذوقش رو میکنم هنوز بهش افتخار میکنم بابتش

هرکی یه مدلیه مدل من هم اینه که شوهر درس خون و باهوش دوست داشتم😅به قول تو کراشم‌بود

امشب خیلی حالم بده و رد دادمجدیم نگیرید😅❤️

چرا عزیزم حرفات که خیلی قشنگ بود

😂😂😂😂 واقعا فرفری کم دارنخدا نکشتت😂😂😂

پس آمارم درسته😂تایید شد

بیشترین تعداد فر رو شمالی ها دارن

بعضی وقتا مامانم بهم میگه کمتر هیز بازی دربیار و انقد نگاه نکن به پسرای مردم

یبار تو اتوبوس راه برگشتمون یه همسفر موفرفری داشتیم

مامانم گفت خدا به دادم برسه تا خود خونه میخوای حواست پیش این فرفریه باشه😂

راستش من هنوز که ۸ سال از اشناییم با همسرم میگذره این موضوعات برام عادی نشدههنوز ذوقش رو میکنم هنوز ...

این ویژگی هم از اونایی هست که میگم خیلی شخصیتتون به من نزدیکه

اصلا پسر باهوش و درسخون تو یه لول دیگست

الان شدیدا نیازمند یک موجود باهوشم😂😂

مطمئنم منم در برخورد با چنین فردی هیچوقت برام عادی نمیشه😬

من نگفتم بیکار تو خونه نشستن گفتم دلشون هوای این چیزای نوستالژی رو میکنه

خب وقتی مشغول چیزای دیگه ای چیزای جدید دیگه کمتر به اینچیزا فک میکنی بعد میبینی نوستالژی ها هم خیلی مالی نبودن 😂 خداییش تو ایران هیچی نداریم وقتی میری کشورای دیگه میبینی چه ظلم هایی بهت شده چه تفریحات ساده ای که یه عمر ازت دریغ شده