2777
2789
عنوان

اکثر دوستام مهاجرت کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3748 بازدید | 149 پست
نه آزمون دستیاری داره دو سه هفته دیگه

هر وقت من پستای شما رو میبینم ،میگم چه علایقمون شبیه همه😅😅

منم کراشم همیشه از پسر درس خون شدیدا و باهوشاست 

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
اون که خیلی کار خوبی کرد رفتایران خیلی تدبیرش برای رشته های مهندسی و نخبه هاش اشتباه بودالان اینجا ب ...

دقیقااااا من به همین دلیل میخوام مهاجرت کنم.

در حق ما خیلیییییی ظلم شد.خیلی دلم پره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شک نکن اگه امتحانش رو خوب بده یه جوری به گوشت میرسه

اره اینم درسته

اصلا نمیدونم فارغ التخصیل شد یا نه

قبلا امار دقیقشو داشتم الان در ابهامم😂دوستم گیر داده بود یه روز بریم بیمارستان ببینیمش،گفتم الان از کجا میخوای بفهمی اون کدوم بیمارستانه؟😑 گفت عه مگه تو نمیدونی!؟

تعجب کرد از دیتا نداشتن من😂

چند روز پیش پیام دادم به منشی اموزشگاه کارش داشتم

بعد گفت شماره باباتو میدی؟کار حقوقی دارم(دفعه صد هزارمش بود و من دفعات قبل کارشو انجام داده بودم)

گفتم نه تو هر وقت شماره فلانی (یه اقای مو فرفری خوشگل) رو دادی منم شمارع بابام رو میدم

😂

بهش برخورد بلاکم کرد

تنها راه ارتباطیم هم بسته شد که بعدا آمار بگیرم😂😂😂

من خودمم میدونم زندگی اون ور آب شاید خیلی باکلاس تر و با کیفیت تر باشه 

اما نمیتونم ول کنم شهرمو کشورمو اگه یه روزی مهاجرت کنم میمیرم 

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم اگر به صلاحم هست اون پسری که میخوام شوهرم و اگر نه مهرش از دلم پاک شه من زیادی خستم برای دویدن حالم خوب نیست 

هر وقت من پستای شما رو میبینم ،میگم چه علایقمون شبیه همه😅😅منم کراشم همیشه از پسر درس خون شدیدا و ب ...

کلا ادمای باهوش توی یه لول دیگه هستن

حالا از لحاظ مذکرش هم در یه لول دیگه ای از جذابیت😅

من خودمم باهوشم(نه اینکه حالا نخبه باشم،یعنی مشنگ نیستم😂) و از ادمای باهوش مخصوصاااا پسرای باهوش خیلی خوشم میاد.

باهوش درسخون تلاشگر هدفمند کراشمه،اصن اووف😅😍

کلا ادمای باهوش توی یه لول دیگه هستنحالا از لحاظ مذکرش هم در یه لول دیگه ای از جذابیت😅من خودمم باهو ...

واییییی گفتی😍😍

یعنی من اصلا قیافه و اینا اینطوری دلمو نمیبره یعنی ضربان قلبم میره بالا با دیدن اینطورآدما

منم خیلیییییی دوست دارم

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
خواهرم کاناداست. اصلا راضی نیست.هر دو رتبه برتر شریف بودن خیر سرشون

دوست منم کاناداست راضی نیست

اصلا انگار مهاجرتم دیگه آدما رو راضی نمیکنه

من از خیلیا میشنوم تصوراتشون بعد از مهاجرت بهم ریخته

دقیقااااا من به همین دلیل میخوام مهاجرت کنم.در حق ما خیلیییییی ظلم شد.خیلی دلم پره.

آره واقعا اگه مهندسی هستی اونجا خیلی بیشتر بهت بها میدن👍🏻

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
کلا ادمای باهوش توی یه لول دیگه هستنحالا از لحاظ مذکرش هم در یه لول دیگه ای از جذابیت😅من خودمم باهو ...

اما یه چیزی بهت بگم؟

زندگی مشترک کمی باهاشون سخت و متفاوته

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
واییییی گفتی😍😍یعنی من اصلا قیافه و اینا اینطوری دلمو نمیبره یعنی ضربان قلبم میره بالا با دیدن اینط ...

من ولی موی فر از نقطه ضعفامه😅

باهوشه مو فرفری دوست دارم

😍❤️🥰

جدی؟چجوری هاست؟بگید برامون😅به نظرم تکراری و یکدست نیست زندگی باهاشوناما خب ایده دیگه ای ندارم🤔

زندگی همیشه نظم خاصی داره

حتما در روز باید مطالعه باشه و ساعتش از تلوزیون بیشتر باشه

مهمونی و مسافرت با هزار دنگ و فنگ و هماهنگی

ساعت خواب مهمه و کلی چیزای دیگه

کلا شوهر من یه نظم خاصی داره منم ازینام که میگم دنیا دو روزه بذا خوش باشیم

تا حدودی هم رو بالانس‌میکنیم

اگه منم عین بودم دیگه زندگیمون پادگان میشد

زندگی همیشه نظم خاصی دارهحتما در روز باید مطالعه باشه و ساعتش از تلوزیون بیشتر باشهمهمونی و مسافرت ب ...

اره درسته اینم یه بخشیشه

اینطوریه که شوهر درسخون میخوای باید با درس خوندناشم کنار بیای دیگه😅

خوبه که تعادل بر قراره ،اگر اینطوری نبود دیگه کلا چیزی از زندگی مشترک نمیفهمیدید و خونتون میشد سالن مطالعه

البته به نظر بخش زیادی از این موضوع برمیگرده به رشته و شغل همسرتون که وابسته است به مطالعه زیاد

شاید اگر مهندس یا حتی همون پرستار بودن دیگه احتیاجی به مطالعه زیاد و آپدیت بودن و ... نبود