fench90 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 746 عنوان شوهرم کار خونه نمیکنه جارو نمیزنه ظزف نمیشوره بچه داری نمیکنه 805 بازدید | 75 پست شما شوهراتون کارخونه میکنن؟؟درچه حد کمک میکنن؟؟ امروز | 02:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12124 اره ظرف شستن وغذا فقط خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
رستاخیزکائنات عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 20414 وقت داشته باشه کمک میکنه من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز
mitrax80 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 5426 ببخشید شما شوهرشی یا اون شوهرتونه😂😁عنوان خیلی جالب بود آدم با الاغا که وارد بحث نمیشه😉
رهاااااابانو عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 2487 خب بهش بگو. بعضی از آقایون نمیدونن باید بگی فلان کارو انجام بده. یا بگو من خسته میشم همه ی کارارو باهم انجام بدم توهم کمکم کن متاهل و متعهدم 💍 سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻🍳
fench90 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 746 اره ظرف شستن وغذا فقط خوب چجوریع؟نوبیته؟؟چندوقته ازدواج کردین؟قبل ازدواج توافق کردین؟
گاگی عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 5657 شاید از کار میاد خسته میشه همه اینارو انجام بده پس شما چی لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
ghaمر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 1232 کاش آدم باشه و پرخاشگر و بی چشم و رو نباشه،کار نکنه. حالا کوچولو کوچولو بهش مسولیت میدی اونم کمکت میکنه
آنتریوم عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 2268 هیچ کمکی نمیکنه مثل بچه کوچیک باید آب و غذا و چای بدم دستشولی خرید همیشه با خودشه راضیم اما گاهی کم میارم و خسته میشم