2777
2789
عنوان

خیانت همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 70 پست

باهاش صحبت کن 

داستان خودتون رو در قالب داستان دوستت تعریف کن 

بگو به دوستی دارم که شوهرش بهش خیانت می‌کنه 

و خانمه متوجه شده 

به نظرت شوهرش چرا هم قربون صدقه خودش می‌ره هم دوست دخترش 

اینطوری سرصحبتو بازکن ریشه یابی کن علت کارشو 

مثلا اگه بگه شاید دوستت به مرده اهمیت نمیده 

یعنی حساب کار بیاد دستت تو تو زندگی به شوهرت اهمیت ندادی

.

هرکهری کنی درست بشونیست خیالت تخت تخت

خودم میدونم ...میام کنار بیام بگم به جهنم هرجا بره باز میاد پیش خودم لعنتی این احساس این قلب بهم فشار میاره ..‌.نمیتونم تحمل کنم ...الان که دارم مینویسم براتون کلی گریه کردم قلبم بشدت داره درد میکنه دست چپ ام داره تیر میکشه چرا باید سهم من از این زندگی این باشه کاشکی براش کم میزاشتم میگفتم اره من کردم ولی مریضه روانی از اینور به من میگه دوست دارم از اون ور به اون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش زمان های کاریش تو هم کنارش باشی تا فراموش نکنه همسری فداکار داره...ولی بحث نکن که بیشتر به اون س ...

الان به روش اصلا نیاوردم که میدونم داره بهم خیانت میکنع ...‌میخام  اول تکلیف خودمو با خودم روشن کنم ...‌چون نمیدونم چکار کنم بعد که فهمیدم به خودش بگم چون مدرک اینام دارم اکانتش هر غلطی میکنه در جریانم

الان به روش اصلا نیاوردم که میدونم داره بهم خیانت میکنع ...‌میخام اول تکلیف خودمو با خودم روشن کنم ...

باید خیلی ملایم بهش حالی کنی که یک چیزهایی درک کردی ولی همه چیز رو نگو فعلا حداقل نگو...

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

کمبودش هرزگیه و لاغیر

نمیخام از خودم تعریف کنم 

بدون اینکه کار خاصی کنم هیکلم ساعت شنیه نمیدونم خوشگلی از لحاظ قیافه نمیگم زیاد خوشگلم ولی ذر حد خودم هستم خونه زندگی بچه هام همیشه رسیگی میکنم نمیدونم من چیم از اونا کمتره ...قبلا ازش پرسیدم چی برات کم گذاشتم جوابی بهم نداده 

نمیخام از خودم تعریف کنم بدون اینکه کار خاصی کنم هیکلم ساعت شنیه نمیدونم خوشگلی از لحاظ قیافه نمیگم ...

اصلا گیرم چیزیم کم گذاشته باشی مگه همسرت همه چیش تکمیله؟؟؟؟

پس شما هم بری خیانت کنی؟؟؟؟

منظورت اینه که از تنوع طلبی لذت میبره؟ببین خیلی مهمه علت خیانتش رو متوجه بشی آرامش میگیری خودت

شوهرم خیلی آدم س،ک ،س،ی هست ...

من فک میکنم زیادی براش بودم اگه یکم ناز میکردم ،این کارو باهام نمیکرد 

ولی باهاش قهر کنم تحمل قهرمو‌نداره ...تا باهام اشتی نکنه پل نمیکنه نمیدونم واقعا....

برام بفرست خداکنه خیر بببینی

عزیزم درخواست دوستیمو تایید کنید لطفا

اینجا لینک گروه رو نمیتونم ارسال کنم 

توی امضام هم هست لینکش 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3