بهاربارانه مدیر استارتر عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 3058 عنوان بیمه تکمیلی را ازاد باید پرداخت کنیم پولش را از بیمه بگیریم 40 بازدید | 5 پست با بابام رفتم دکتر.میگند فقط بیمه تامین اجتماعی قبوله .بیمه تکمیلی را برگه میدهیم پولش را از بیمه بگیرید .بیمه تکمیلی هم بیمه خاصی هست .طرف قرارداد نیستند.گفتم بی خیال بریم درمانگاه خصوصی .از اونجا پول را از بیمه بگیریم . به ادم فوزول و فوضول و مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها . امروز | 03:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
7712hassa عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 6092 برو درمانگاه یا دکتر دیگه ای که طرف قراداد باشه مرد،it,s good to be important ..but it,s more important to be good....
28miii عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 73 بعضی بیمه ها ود کترا و درمانگاهها با شرکتهای بیمه تکمیلی قرارداد دارند و بدون اینکه پولی بگیرند انجام میدن بعضی دکترا و بعضی رکتهای بیمه میگن فاکتور بیارین
بهاربارانه مدیر استارتر عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 3058 بعضی بیمه ها ود کترا و درمانگاهها با شرکتهای بیمه تکمیلی قرارداد دارند و بدون اینکه پولی بگیرند ان ... پیدا کردم درمانگاه خیریه خوب . به ادم فوزول و فوضول و مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .