2777
2789
عنوان

تصمیم ب خودکشی گرفتم میشه باهم حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1901 بازدید | 153 پست
😭😭😭😭😭وای منم هزار درد گرفتم بخدا سر استرس

وضع الانم و نگاه میکنم می فهمم اون روزا هوشترین روزام بوده

زندگی اولم طلاق شد. همسر سابقم پیامم و پخش کرد ...بلاهایی سرم آورد هر روز شکایت هر روزم گریه بود.همه چیمم برد... یسال با کنایه تو محل کارم مخصوصا سوختم و ساختم...شبا کارم گریه بود...همکارم علنا بهم میگفتبی عرضه واسه چی طلاق گرفتی  فکر کردی کی می‌گیرتت... ازدواج دومم و کردم فکر می کردم خوشبخت میشم.دو روز بعد عروسیم یه نامرد سرخانودام کلاه گذاشت... یه ماه بعد خواهرم فوت کرد...من حامله شدم و دور از جون الانم بچه  سقط شد و سه سال پشت اون مریض شدم‌.. ‌هر روز دوا و دکتر...اثر نکرد...خانواده شوهرم هر روز اذیتم میکردن و میخواستنن طلاقم بدن...افتادم پاشون... عمل کردم کمرم و بدترم کرد...جاریم سه ماه بود ازدواج کرده بود بچه آورد...فشار ها رو من زیاد شد...این جاریم برای اینکه من و از چشم بندازه ...منی که خدا زده بودتم هر کاری کرد...اول رفتم مشهد ...التناس امام رصا رو کردم نگام نکرد رفتم کربلا و التناس حصرت علی و امام حسین و حضرت ابالفضل.حالا باردارم و استراحت مطلق...هفته ۶ خون و لک دیدم.. استراحت هستم...حس میکنم امروز هم به صورت نقطه ای خون دیدم...حالم بده

دیگهطاقت ندارم اتفاقی واسه این بچه بیفته... 

حالا من لایق خودکشی ام یا این خانم؟

این بچه آخرین امید من واسه زندگیه

آدم سال کنکور فک میکنه با این درس قراره خوشبختی و آیندش تضمین شه😂🤦🏻‍♀️ در حالی که روزگار خیلی پیچ ...

دقیقا همینه 😂💓

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتنش آسونه...من الان تو شرایط دق کردنم...مشکلات خانوادگیو کجای دلم بزارم و مثل خوره داره مغزمو میخو ...

کنکور اونقدا هم تاثیری نداره عزیزم

خودتو عذاب نده خودتو مریض نکن لطفا اسیب میبینی 

واسه مشکلات خاموادگی منم دارم جوری ک پدربزرگمو امروز خاک کردن شبش بابام گفت حق نداری بمونی دلیل موندنت چیه حسرت ب دل اومدم تهران

همه داریم ولی خودکشی راهش نیس باید پروباشی واسه من خرج نکردن ک درس نخوندم ولی همه چی دانشگاه نیس

من ۲سال تجربی بودم..سال آخر رفتم انسانی..و کلا مسیر اشتباه آغاز شد..کمالگرا هستم..همچی پرفکت میخوام. ...

کمالگرایی بزرگترین مشکلته

به قول خودت هیچکس قرار نیست کامل و بی نقص باشه

اصلا نداریم

شما برو زندگینامه پروفسورهای بزرگ رو بخون

هیچکدوم بی نقص نبودن که هیچ اتفاقا پر از ایراد و مشکل بودن

چرا شما فکر میکنی باید بی نقص باشی؟

مگه استغفرالله خدایی عزیزدلم؟

سعی کن تو شرایط خودت و نسبت به گذشته خودت بهترین باشی

کنکور رو اگه دوست نداری برو کلاسای برنامه نویسی خیلی خوبه

اکه درس رو میخوای که یه سال دیگه بخون از الان برنامه دقیق بچین

البته همین فرصت تا تیر هم عالیه

نهایی ها برعکس تفکر بچه ها به نظرم فرصت طلاییه

60 درصدددد

یعنی کنکورور میانگین 20 بزنی با نهایی عالی قبولی

مثبت فکر کنی ناخوداگاه ذهنت هم میره سمت کارای مثبت

من سال کنکورم عین شما بودم دقیقا

کمالگرایی زیادددد

حرف بقیه چی؟؟نگاه ها؟؟ببخشید ببخشید میگن هااا ۲سال موندی آخرش ازاد؟؟چ احمقی

اولا که احمق خودتی

دوم اینکه پشت کنکور نموندم، همون سالی که کنکور دادم و دیدم قبول نمیشم رفتم آزاد حقوق خوندم

الانم وکیلم و درآمد یک سالم اندازه 7،8 سال یه کارمنده

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
ناراحت شدم..ولی صلاح نبوده..ان شاءالله خیره

مرسی گلم

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

مطمعن باش همه همین مشکلات رو دارن

به جای اینکه درداتو بشمری بشین داشته هاتو بشمر...

ببین آیا جنم کنکور رو داری اگه آره امسال نشد سال دیگه

ولی واقعا باید بخونی...

نه اینکه ادای درسخونا رو در بیاری...

همه حالت‌هایی که گفتی برای همه کنکوریا هست

سالها پیش پسر یکی از همکاران هفته های قبل کنکور دندون درد و گوش درد امونش رو گرفته بود

من نگرانش بودم که سر کنکور نتونه بشینه

نگو از استرس بود

رتبه ۹تجربی آورد الآنم فوق تخصص داره میگیره

مشکلات خانوادگی برای همه هست

افسردگی برای همه هست

تو بی برنامه اومدی جلو و هدفت هم مشخص نیست

ببین من خودم کارمندم

پسرم پارسال کنکور داد

چند ساله که به خاطر خیانت عاطفی طولانی و عمیق همسرم رابطه مون سرد و جو خونه سرده...

شرایط مالیمون هم متوسطه

پسرم شبانه روز درس خوند چون میدونستم که باید بره سربازی...

پشتوانه نداره...

واقعا شرایط سختی بود

گاهی صدای نفسهای خودمو می‌شنیدم تو خونه از استرس زیاد...

ولی بالاخره تموم شد

خدا رو شکر رشته خوبی قبول شد

اون روزا به خودم میگفتم فکر کن انفرادی هستی یه مدت...

ببین آدم ضعیفه که میدونو خالی می‌کنه...

با همه این حرفا اگه واقعا نمیخای بخونی به خانواده اعلام کن و برو دنبال چیزی که بهش علاقه داری...کار ...شغل...

نمیشه که نقش بازی کنی

دوست و آشنا هم بیکار نیستم بشینن ببینم تو چیکار می‌کنی هر کی بدبختی و مشغولیت خودشو داره

این عمر تو هست که هدر می‌ره

نشین آیه یاس بخون...

یه چیزی هم به اسم دکتر هست برای ورم بدنت و تاخیر پریودین

البته گفتم که استرس هزار تا مرض میاره

خودت باید مدیریت کنی...الان نفر اول کنکور که هنوز اسمش بعد دو سه ماه میدادم استرس داره

این طبیعیه ولی باید مدیریت بشه

وضع الانم و نگاه میکنم می فهمم اون روزا هوشترین روزام بودهزندگی اولم طلاق شد. همسر سابقم پیامم و پخش ...

خیلی ناراحت شدم واست..خدا کمکت کنه فقط عزیزمم..🥲🥲🥲..آره درسته حرفات..سطح مشکلات متفاوته..ولی شما ماشالا پخته ای..برا همینه..ما تا کی برسیم خدا مدیونه..توکل ب خدا..واقعا راضی شدم ب حرفت..واقعا هرچی خدا بخاد میشه..ان شاءالله بچت سالمه و میمونه گلم نگران نباش..خاهر منن اینجور بود ولی بچش موند خداروشکر..از توام میمونه ولی سعی کن زیاد بهش فکر نکنی..خدا رحمت کنه خاهرتو..ان شاءالله سلامت باشید همیشه..اسمت بگو دعا کنم برام ت دعام؟اگ دوست داری..

مطمعن باش همه همین مشکلات رو دارنبه جای اینکه درداتو بشمری بشین داشته هاتو بشمر...ببین آیا جنم کنکور ...

درسته همه صحبت هاتون..ولی این ک آدم ضعیف میدون خالی میکنه و...موافقم ولی برا ی آدم از نظر روحی روانی سالم ن داغون..میدونید چی میگم..واقعا سخته..من تجربه دارم و الان توشم..و متاسفانه نمیتونم برم دکتر..میترسم از دارو ک ماندگار باشه..و ب قول شما نقش بازی می‌کنم.. ولی جرعت گفتن ندارم..ن اینکه بزننم!نه بلکه چون کمالگرا هستم..خودم از خودم زیاد میخام متاسفانه با توجه ب شرایطم نباید اینجور باشه آخه.. با چندتا مشاور صحبت کردم همین‌رو میگه.‌ولی خب نمیدونم چی بشه توکل ب خدا..تمام تلاشم میکنم برم فقط..ولی بیشتر از این آسیب نمیزنم ب خودم..مو ت سرم نیست.. لرزش دست..خاب بی کیفیت..ورم صورت حتی..معده درد..پا درد..وسواس فکری..استرس..اظطراب اجتماعی..چاقی..تنبلی تخمدان..هزارتا مشکل دارم..

درسته همه صحبت هاتون..ولی این ک آدم ضعیف میدون خالی میکنه و...موافقم ولی برا ی آدم از نظر روحی روانی ...

باور کن همه همینن

آدمای خیلی کمی هستن که براشون رو دوش بقیه س

بشینیم دردامون رو بشمریم یه کتاب میشه

من جزو آدمایی هستم که تو سکوت دردامو تحمل کردم بار بقیه رو هم به دوش کشیدم

ولی دانایی که الان بعد یه عمر بهش رسیدم بهم میگه ایکاش اینهمه درد دور خودم نمیچیدم

توکل به خدا میکردم و استوار پیش میرفتم

آدمای کمی هستن که میتونن تو سکوت رشد کنند هیاهو رو همه بلدن

موفق باشی...

شما دقیقا زندگیت شبیه یکی از دوستای دبیرستان منهیعنی خوندم دقیقا یاد ایشون افتادمولی الان ببینی فکر ...

به کجا رسید؟

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

داروسازی خونده و الان تو یکی از بهترین شرکت های داروسازی مشغولهاوضاع مالی عالیسه سال هم پشت کنکور مو ...

ای کاش جوری میشد برای همیشه از خانوادم جدا میشدم...بخصوص از مادرم..

اون روح و روان منو بدبخت کرد.

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

ای کاش جوری میشد برای همیشه از خانوادم جدا میشدم...بخصوص از مادرم..اون روح و روان منو بدبخت کرد.

اگه میتونی از صبح برو کتابخونه اونجا درستو بخون

شب هم برگرد

پدرت اگه خوبه بگو با مامانت صحبت کنه اجازه بدن بری کتابخونه

اونجا هم به هیچی جز هدفت فکرنکن

اگه نمیتونی هم برو تو اتاق دو ساعت بخون یک ربع بیا یه چیزی بخور برو تو اتاقت دوباره که مامانتو نبینی زیاد

مطمین باش این چند وقت جدی تلاش کنی میتونی برسی به هدفت

اگه صحبتی خواستی بکنی یا راهنمایی نیاز داشتی حتما بگو عزیزم

امیدوارم شرایط خیلی خوب برات پیش بره دختر گلم