2777
2789
عنوان

تصمیم ب خودکشی گرفتم میشه باهم حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1900 بازدید | 153 پست

سلام عزیزم ‌. یعنی تک تک افراد تو اقوام شما به بالاترین مدارج علمی دست پیدا کردند و بهترین شغل ها و جایگاه اجتماعی رو دارند ؟ تنها شخصی که مدرک عالی نداره شمایید ؟ 

هر شخصی که نتونست به برنامه ریزی های  درسیش برا کنکور برسه باید خودش رو بکشه ؟ هر شخصی که نتونست رشته عالی قبول شه باید خودش رو بکشه ؟ میدونی خیلی ها هستند که تو رشته خوب قبول میشند اما بعد از فارغ التحصیلی شغل مناسب ندارند ؟یعنی ما باید به خاطر حرف اقوام و ... خودمون رو بکشیم ؟ در این صورت بعدش اون اقوام به زندگی خودشون ادامه میدند اما ما زیر خروارها خاک هستیم و فرصت تجربه ی روزهای قشنگ رو از خودمون میگیریم .‌

یا علی (ع) ❤️                                                                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از دوم دبیرستان شروع کردم خوندن برای کنکور سال ۸۹ 

بی نهایت استرس داشتم و روز به روز حالم بدتر میشد چون کنکور رو معادل تنها راه نجات و آزادی از خانواده و ساختن آینده خوب می‌دیدم.

هر شب تصور میکردم رتبم خراب میشه. آنقدر کنکور ذهنمو درگیر کرد که می‌خوندم ولی هیچ امیدی نداشتم و خیلی میترسیدم.روز کنکور رسید و از استرس زیاد حالم بد شد و فقط میخواستم فرار کنم. کنکور خراب شد و افسردگی گرفتم.کنکورم تجربی بود و آرزوی پزشکی داشتم.سال دوم هوشبری قبول شدم. و از نظر روحی حال خوبی نداشتم .وقتی وارد فیلد درمان شدم متوجه شدم اصلا این حوزه کاری علاقه ندارم ، همه تصوراتم غلط بود. اصلا نمیتونم محیط بیمارستان و مریض و شیفت های چرخشی کاری و خیلی رقیق چیزارو تحمل کنم.تازه چشمم به دنیا باز شد. فهمیدم اگر کنکور خراب نمیشد و اگر پزشک میشدم حتما خودکشی میکردم.کم کم راهمو تازه بعد کنکور پیدا کردم ! و روز بروز حالم بهتر شد. الان بعد ۱۴ سال از اون روزا، فهمیدم اتفاقی که افتاد به صلاحم بود.میخوام بهت بگم رشته و دانشگاه مهمه اما نه اونقدر که کوچکترین استرسی بگیری،تو بازار کار دیگه کسی نمیگه چی خوندی و کجا خوندی ،‌همه ازت کار می‌خوان ! تخصص می‌خوان ! سابقه کار می‌خوان ! بخاطر هیچ آزمون و هیچ اتفاقی ، خواب شبت رو بهم نزن چه برسه به آرامش . به خودکشی هم فکر نکن ، آدم حتی هزار سالم عمر کنه در یک چشم بهم زدن میگذره . پس ازش لذت ببر . کنکور هم هرچی شد مهم نیست. در حد توانت تلاشتو کردی و بدون تو جامعه درس خون و تنبل ، هر دو یک حقوق میگیرن ، دانشگاه دولتی و آزاد ، هردو یک حقوق میگیرن...  در آخر برات بهترین هارو آرزو میکنم و امیدوارم هر مسیری میری همیشه به خودت افتخار کنی ، قدر وجودت رو بدونی و از زندگیت لذت ببری !