2777
2789

یکی از فامیلامون نسبت نزدیک هست محرمم هست 

لباسا من بخاطر سینه های بزرگم همیشه گشاد هست خیلی بدم میاد معلوم باشه 

حالا چندبار شده بود لباسم چسبیده بود به سینه ام بعد اون آقا داشت باهام حرف میزد نگاه به سینه ام کرد چندبار بنظرتون منظور داره؟

حالم بده

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر زیاد به یه قسمت خاص نگاه کرده قطعا بهت نظر داره اگر یه بار بوده شاید اتفاقی بوده ولی تکرارش خوب ...

چند بار این اتفاق افتاد 

آخه محرم هستیم 

لباس تنگ نپوش عزیزم مخصوصا جلو ایشون زیاد باهاشون حرف نزن توی چشم نباش

وای نمی‌دونم چی بگم اون فامیل تو خونمون هست باهاش زندگی میکنم یعنی اعضای خانوادمه نمی‌خواستم بگم ترسیدم بشنوم حرفی نگفتم 

وای نمی‌دونم چی بگم اون فامیل تو خونمون هست باهاش زندگی میکنم یعنی اعضای خانوادمه نمی‌خواستم بگم ترس ...

سلام

کار خودتو بکن ولی اجازه نده زیاد باهات صمیمی بشه و احساس نزدیکی کنه

چند بار این اتفاق افتاد آخه محرم هستیم

باشه شرایط خراب شده حتی محرم هم می‌تونه با قسمت به بعضی قسمت ها تحریک بشه و یه چیزای توی سرش بیاد برا همین میگن حتی جلو محرم هم خیلی باز نباشید ک همه چی پیدا باشه 

باشه شرایط خراب شده حتی محرم هم می‌تونه با قسمت به بعضی قسمت ها تحریک بشه و یه چیزای توی سرش بیاد بر ...

بله من کلا تنگ نمبپوشم ولی بازم رعایت میکنم 

مرسی❤️