منظورم غذا نیست منظورم چیزهایی که متابولیسم بدن و زیاد میکنن مثل دمنوش های گیاهی چیزهایی که خودتون استفاده کردید به بقیه هم بگین تا استفاده کنیم خدا خیرتون بده ✨✨
هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)
اگر تحرک نکنی و چیزای بهبود دهنده متابولیسم بخوری انگار ماشینت استارت میخوره ولی بنزین نداره راه بره
از ال کارنتین چربی سوز تر نداریم
ولی اونم خوردنش با آب خوردن فرقی نداره اگه بعدش حداقل یه ساعت تحرک شدید نکنی
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
باشگاه میرم عزیزم ولی انگار متابولیسم بدن من خیلی پایینه روند وزن کم کردنم پایینه
تیروئید و هورموناتو چک کن
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
مامانم به زن پسرداییم که حساااابی لاغر کرده بودگفته بود چی بخورم لاغر شم؟؟زن پسرداییم گفت عمه؟ میخای ...
منم گفتم منظورم غذا نیست آخه من باشگاه میرم رژیم دارم ولی روند وزن کم کردنم خیلی پایینه میخواستم بدونم کسی چیزی مثل دمنوش گیاهی کنار رژیم و ورزش مصرف کرده موثر بوده
هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)