2777
2789

منظورم غذا نیست منظورم چیزهایی که متابولیسم بدن و زیاد میکنن مثل دمنوش های گیاهی چیزهایی که خودتون استفاده کردید به بقیه هم بگین تا استفاده کنیم خدا خیرتون بده ✨✨

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

عزیزم نون سفید حذف کن، برنج یک روز درمیون خیلی تاثیر داره تو لاغری 

دمنوش هم باید به مزاج بسازه که مشکل پیش نیاد 

کلی دارچین و چای سبز لاغر میکنه 

آب و عسل و آبلیمو صبح ناشتا مداومت داشته باشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متابولیسم بدن با تحرک باید بره بالا

اگر تحرک نکنی و چیزای بهبود دهنده متابولیسم بخوری انگار ماشینت استارت میخوره ولی بنزین نداره راه بره

از ال کارنتین چربی سوز تر نداریم

ولی اونم خوردنش با آب خوردن فرقی نداره اگه بعدش حداقل یه ساعت تحرک شدید نکنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

مامانم به زن پسرداییم که حساااابی لاغر کرده بودگفته بود چی بخورم لاغر شم؟؟

زن پسرداییم گفت عمه؟ میخای لاغر شی هم تو فکر اینی چی بخوری؟؟😅😅😅😅

با تاپیکت قبل اینکه توضیحاتت رو بخونم یاد مامانم افتادم😅

متابولیسم بدن با تحرک باید بره بالااگر تحرک نکنی و چیزای بهبود دهنده متابولیسم بخوری انگار ماشینت اس ...

باشگاه میرم عزیزم ولی انگار متابولیسم بدن من خیلی پایینه روند وزن کم کردنم پایینه 

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

باشگاه میرم عزیزم ولی انگار متابولیسم بدن من خیلی پایینه روند وزن کم کردنم پایینه

تیروئید و هورموناتو چک کن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
مامانم به زن پسرداییم که حساااابی لاغر کرده بودگفته بود چی بخورم لاغر شم؟؟زن پسرداییم گفت عمه؟ میخای ...

منم گفتم منظورم غذا نیست آخه من باشگاه میرم رژیم دارم ولی روند وزن کم کردنم خیلی پایینه میخواستم بدونم کسی چیزی مثل دمنوش گیاهی کنار رژیم و ورزش مصرف کرده موثر بوده

منم باشگاه میرم 

مربیم گفت پروتئین رو خیلی زیاد کنم چربی و قند مصنوعی رو حذف کنم 

میوه رو کم کنم روزی یدونه اگه سیب باشه بهتره 

صبح یک لیوان آب ولرم با لیموی تازه بخور 

کالری شمار نصب کن که خطا نکنی تمام تمرکزت روی کالری دریافتی باشه برای چربی سوزی 

لاغری فقط با نخوردنه مخصوصاااا ناهار نخور

نهار و تقریباً یک ماهه حذف کردم ولی متاسفانه با این وزن کم کردن خسته شدم خیلی دیر کم میشه کاش لااقل سایز کم کنم که نمیشه متاسفانه