2777
2789
عنوان

تصمیم ب خودکشی گرفتم میشه باهم حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1902 بازدید | 153 پست

مرسی دوستان...ولی واقعا هیچکدوم از حرفاتون الان جوابگوی حال خراب من نیست.

از خدا طلب مرگ میکنم فقط.تنها چیزیه ک برای همیشه راحتم میکنه

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭😭چی بگم..منم میگم میگم بزار برم دانشگاه بینم چخبرع شاید نظرم برگشت...چی میخونی شما آزاد؟؟

ن من دولتی رشته پیرا میخونم فک میکردم چ خبره ولی همش بی پولی دوری سختیای خابگاع 

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

میدونم ما هم الان یه کنکوری داریم ولی رفته تو اتاق و یه کوب درس میخونه بهش گفتیم تو تلاشتو کن بقیشو ...

درسته..مام خدا شاهده دلمون از اونی ک تو اتاقه بیشتر میخاد بخونیم..بخدا..ولی روح و جسممونم همزمان مریض شده..شرایط ها متفاوته..من نزدیک بود مادرم از دست بدم..کمه؟؟چن وقت بیمارستان..خودم بیمار روحی.. کمبود امکانات.. هرچی بگی..اینا همه هست..ولی پشت کنکور بودن سخت ترش میکنه..انتظار میرع بالا

ان شاء الله که میگذره راحت میشی

قربونت عزیزمم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

مرسی دوستان...ولی واقعا هیچکدوم از حرفاتون الان جوابگوی حال خراب من نیست.از خدا طلب مرگ میکنم فقط.تن ...

شما دقیقا زندگیت شبیه یکی از دوستای دبیرستان منه

یعنی خوندم دقیقا یاد ایشون افتادم

ولی الان ببینی فکر نمیکنی که از اون شرایط به کجا رسیده

پس ناامید نباش

تو این دنیا فقط شما نیستی که مشکل داری عزیزم💐

مثلا ما ک رفتیم دانشگاه کجا رو فتح کردیم؟؟

تازه دانشگاه هم رفتیم روزی صد بار آرزوی مرگ میکردیم پشیمون بودیم ک چرا پششت کنکور نشدیم،

همین مشکلات خانوادگی شما رو هم چند برابر بیشتر داشتیم

دانشگاه بری نری مهم نیست...مشکلات حل میشن..فک و فامیل بدردنخور هم چند روزی حرف میزنم بعدش دیگه لال..کسی برنده است ک فرصت شغلی مناسب پیدا کنه.ازدواج موفق داشته باشه و اینا ربطی ب دانشگاه رفتن ندارع..

با این تفکرات چرت زندگی رو ب کام خودمون تلخ کردیم 

از آلانت لذت ببر

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

اولا که گوربابای فامیل و اشنا اگه امادگی نداری سال بعد از همبن حالا با برنامه ریزی منظم پیش برو .تا موفق بشی چون آیندته ..بعدم رابطه رو بزار کنار ..صبر کن برو دانشگاه بعد اونوقت انقدر رابطه برات پیش میاد که خودتم نمیدونی کدومو انتخاب کنی ..پس زجر نده خودتو چون هیچ فایده ای نداره 

اهوم..یادم اومد بهداشت میخوندی ؟؟دوست پسرت چیشد یادمه تورو انگا

جدا شدیم از هم عزثزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم سال دوم هستم پشت..من از اول اشتباه اومدم مسیرو متاسفانه..کاری نمیشه کرد برام؟ب نظرت من ی آدم گنا ...

نه این چه حرفیه،

جلوی ضررو از هر جا بگیری منفعته

کنکورتو بده اگه قبول شدی که هیچ

اگه نشدی برو دانشگاه آزاد یه رشته خوب بخون

اگر هم راه دیگه ای رو درست میبینی همونو برو

ولی دیگه پشت کنکور نمون،به فکر آرامش روح و روانت باش

اره بابا منم همش خدمو سرزنش میکنم چرا یکسال پشت موندم

آدم سال کنکور فک میکنه با این درس قراره خوشبختی و آیندش تضمین شه😂🤦🏻‍♀️ 

در حالی که روزگار خیلی پیچیده تر از این حرفاس

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
یعنی رشته رو دوست نداری؟

من ۲سال تجربی بودم..سال آخر رفتم انسانی..و کلا مسیر اشتباه آغاز شد..کمالگرا هستم..همچی پرفکت میخوام..با توجه ب شرایطم و حال روحیم نمیشه.. ولی میخام..میدونی از خودم زیاد میخام با توجه ب شرایطم.. یعنی انگار نمیخام بپذیرم آقا جان من دختر سابق نیستم من مردم..من نابودم..باید کمک خودم کنم..میدونی چی میگم؟؟میخام مث ی آدم سالم ک دغدغه اش کنکور رفتار کنم ک نمیتونم..اصلا چجوری بگم بین خوب و بدم