2777
2789
عنوان

دوستان کسی نماز شب یا صبح میخونه

192 بازدید | 25 پست

میشه اگر نماز خوندید سر نمازتون منم یاد کنید 

واقعا تو برزخ و وحشتم دعا کنید سالم باشم و ارامش روح بهم برگرده😭💔

نه میم داره نه ح یدونه ر داره محمد نامی کجای تیم من وجود داره
نماز صبح خواب می مونم ولی نماز شب اگه خوندم حتما دعات میکنم

منم دعا کن لطفا 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش امشب بتونم نماز شب بخونم

میرم حرم، اگه تا دیر وقت بمونم و بخونم قطعا یادت میکنم

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

من نماز شب میخونم که تو قنوتش واسه هر کی دعا کنم مستجاب میشه الا خودم

منم هرچقدر برای خودم دعا میکنم اثر نمیکنه

واقعااا نمیدونم چرا😭😭😭

یه حاجت شش ساله دارم میشه برام دعا کنی

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

کاش امشب بتونم نماز شب بخونممیرم حرم، اگه تا دیر وقت بمونم و بخونم قطعا یادت میکنم

میشه اگر به دلت بود منم دعا کنی 

توی دانشگاه برام مشکلی پیش اومده آینده شغلیم در خطره😭

یه حاجت شش ساله هم دارم که هرچه قدر دعا میکنم جوابی نمیگیرم

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

کاش امشب بتونم نماز شب بخونممیرم حرم، اگه تا دیر وقت بمونم و بخونم قطعا یادت میکنم

تورو خدا حتی شده یه سوره کوچکم شده برام بخون اونجا خواهش میکنم😭

میشه اگر به دلت بود منم دعا کنی توی دانشگاه برام مشکلی پیش اومده آینده شغلیم در خطره😭یه حاجت شش سال ...

چشم

اگه نرسیدمم نماز بخونم باز روبه حرم یادت میکنم💙

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

تورو خدا من یاد کن 😭 

منم شما رو تو زیارت عاشورام یاد میکنم

تورو خدا حتی شده یه سوره کوچکم شده برام بخون اونجا خواهش میکنم😭

حتما... به یادتونم 💙

با اجازه اسی 

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم