2777
2789
عنوان

تصمیم ب خودکشی گرفتم میشه باهم حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1907 بازدید | 153 پست

ما ی معلم داشتیم ببین از این خوبا بودا یعنی بخدا خیلی همه چیز دان و منطقی بود میگف اگه بفهمم بچم سر درسش ذره استرس داره یا اذیت میشه هیچ وقت نمیذاشتم درس بخونه 

امسال ان شاءالله قبول میشی نشری برو آزاد 

آخر خط نباش 

من خودم دوازدهمم ن نهایی خوندم ن کنکور خوندم ۳ تا کنکور هم ثبت نام کردم عروسی نرفتیم درس داشتم ختم نرفتیم درس داشتم همههه فامیل چشمشون به منه ولی برام مهم نیست 

من خودکشی کردم خانواده خودم نگفتن چه مرگیت بود از فامیل انتظار داری؟

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی وارد دانشگاه شدم با یه دختر خانم دوست شدم چهار سال از من بزرگتر بود من اون موقع که کوچیکتر بودم احساس میکردم دوستم چه قدر از زندگی عقب مونده بنده خدا هم دیر قبول شده بود هم به خاطر وضعیت مالی خانواده ش به جای چهار سال پنج سال و نیم طول کشید تا درسش تموم شد الان اون شده خانم وکیل منم که سر موقع همه کارامو کرده بودم نشستم تو خونه و کاری نمیکنم منظورم این که هیچ سنی برای شروع کردن دیر نیست فک نکن اگر پشت کنکور بمونی یا امسال قبول بشی خیلی فرق میکنه به تلاش کردن ادامه بده

باور کن همه همیننآدمای خیلی کمی هستن که براشون رو دوش بقیه سبشینیم دردامون رو بشمریم یه کتاب میشهمن ...

نمیدونم چی بگم..شاید درسته ..درکش برا من یکم سخته..

یعنی شمام این مشکلات داشتی و رشد کردی؟؟

ممنون عزیزم 

🥲🥲چ تلخ..منم هیچ گوری نرفتم نمیرم اصلا اضطراب اجتماعی گرفتم

چرا عزیز دلم؟

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

فامیل چکاره است،موفق بشی یا شکست بخوری فقط یکی دو روزه،بعدش کسی کار ب کارت نداره،

اولین کار اینه ک گوشیتو ببر تنظیمات کارخانه

این سایت کوفتی رم پاک کن

برای خودت بخون ن خانواده و فامیل

مثلاً اگه الان تو بمیری فامیل چیزی میگن،جز خدا بیامرزتش،حیف شد....

دیونه نباش و واقعیت هارو ببین

برو آزاد و خودتو راحت کن،برای شهریه اش هم کار کن و خرجتو دربیار،

لطفاً عاقل باش

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

سر کنکور و درس میخوای خودتو بکشی؟خب به درک که قبول نشی،فدا سرت...مگه همه چی کنکوره؟بخدا الان اونقد شغل تو جامعه هست که هزار برابر اونایی که درس خوندن دارن پول درمیارن.بیخیال حرف مردم،بزار هرچی میگن بگن.تو قبول شی هم باز پشت سرت حرف میزنن.چرا سر کنکور سلامتیتو به خطر میندازی؟دنیا به این بزرگی چرا فکر میکنی همه چی درس و کنکوره؟

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤