الهی صاب خونه هایی که قابل هدایت شدن نیستن ریشه کن شن صاب خونه های بی وجدان از خدا بی خبر که رحم ندارن مروت ندارن الهی خیر نبینن اگه قابل هدایت نیستن. الهی صاب خونه هایی که به مستاجرهای زنشون پیشنهاد بی شرمانه میدن ریشه کن شن اگه قابل هدایت نیستن الهی صاب خونه هایی که مستاجر زن بدبخت شون را بی رحمانه بخاطر اجاره عقب افتادن ميندازن تو خیابون خیر نبینن اگه قابل هدایت نیستن الهی صاب خونه های بی رحم خودشون بشن مستاجر گیر صاب خونه بی رحم بیفتن هرچی سر مستاجر آوردن سرشون بیاد خیر نبینه اون مالکی که استطاعت مالی داره بخاطر حرص طمعش، مستاجر را بی آبرو میکنه خیر نبینه اونکه خونه خراب میده وبرا خرابی هاش مستاجر بدبخت باید هزینه کنه اگه قابل هدایت نیست خیر نبینه. آخه چقد مردم خودخواه شدن بیرحم شدن بی وجدان شدن چقد حرص طمع مال دنیا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻