2777
2789
عنوان

صاب خانه بی وجدان

958 بازدید | 78 پست

الهی صاب خونه هایی که قابل هدایت شدن نیستن ریشه کن شن صاب خونه های بی وجدان از خدا بی خبر که رحم ندارن مروت ندارن الهی خیر نبینن اگه قابل هدایت نیستن. الهی صاب خونه هایی که به مستاجرهای زنشون پیشنهاد بی شرمانه میدن ریشه کن شن اگه قابل هدایت نیستن الهی صاب خونه هایی که مستاجر زن بدبخت شون را بی رحمانه بخاطر اجاره عقب افتادن ميندازن تو خیابون خیر نبینن اگه قابل هدایت نیستن الهی صاب خونه های بی رحم خودشون بشن مستاجر گیر صاب خونه بی رحم بیفتن هرچی سر مستاجر آوردن سرشون بیاد خیر نبینه اون مالکی که استطاعت مالی داره بخاطر حرص طمعش، مستاجر را بی آبرو میکنه خیر نبینه اونکه خونه خراب میده وبرا خرابی هاش مستاجر بدبخت باید هزینه کنه اگه قابل هدایت نیست خیر نبینه. آخه چقد مردم خودخواه شدن بی‌رحم شدن بی وجدان شدن چقد حرص طمع مال دنیا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی صاحب خونه ی ما  ماهه ماه هم خودش هم خانومش ۳ ساله مستاجرشون هستیم اصلا نفهمیدم صاحب خونه دارم الهی خدا به خودش و بچه هاش تن سالم بده 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
خوش بحالتون ما که هر سال یه شمر گیرمون میاد بدتر قبلی

الهی به حق فاطمه ی زهرا  همه ی مستاجرها هر چه زودتر صاحب خونه بشن 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

انشاالله صاحب خونه بشی

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
وقتی همه چیز خونه رو سالم تحویل مستاجر دادی و بعد ۵ سال کولر خراب شده و مستاجر معتقده هزینه تعمیر کو ...

اگه سالم تحویل نداده باشه بعد نیاد درست کنه تکلیف چیه 

همه رو قبول داشتم جز قسمت عقب افتادن اجاره خب حقشه حرف زور نزن شما موظفی اجاره رو به موقع پرداخت کنی ...

خوب ممکنه یه مشکل براش پیش، بیاد بگه ماه بعد زودتر تلافی می‌کنم یعنی بخاطر اینکه سه روز اجاره بیفته عقب حق داره مستاجرش را بندازه خیابون بخاطر 3 روز؟