2777
2789
عنوان

همه اینایی که پرستاری قبول شدن از اول پایه قوی داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 108 پست
ن پول ندارم مامانم سرپرستمه تمام ارزوم اینه اقلا کار کنم بتونم ی حقوق بخور نمیر بیارم تو این زندگی خ ...

نه وقتتو سر فیلم نده درس نامه و کتابو بخون هر جا اشکال داشتی فقط همون قسمت رو فیلم ببین برو سراغ تست و تشریحی  تو تلگرام هست فیلمای استادای خوب زیست جلال مقاری اگه استباه نکنم الا هم من میدیدم خیلی خوب بود اون زمان ریاضی اریانم خیلی بهم کمک کرد اره من صفر بودم واقا مشاورم من داشتم البته اونم خیلی کمکم کرد مشاور خوب بگیر

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درآمد ماهی ۵۰ میلیونه خوبه به نظرت؟

به۲۰تومنم راضیم میگم ی دختر۲۰ساله هیچی ندارم که بجا اینکه باری از دوش مامانم بردارم سربار شدم یبار خودکشی کردم همه گفتن این عاشق شده اینکارو کرده خدا ازشون نگذره ک برا مرگ هم داستان میارن😭

بخاطر بازارکارش الان چه رشته ای هست بعد فارغ التحصیلی مشغول بشه جز پرستاری

فقط پرستاری 

من برا پزشکی خونده بودم آخر پرستاری قبول شدم

بلافاصله بعد طرحم پیمانی و بعد رسمی شدم

واقعا به نظرت پرستاری پرستیژش چطوره؟ من خیلی دلم گرفته پزشک نشدم

خب خیلی خوبه اینایی هم که میبینید ادااصول درمیارن میگن خوب نیست دستشون نمیرسه تو حسرت یه شغل ان

هم تو زندگی کاربرد داره ادم حس میکنه  مفیده 

هم بازارکارش خوبه 

خیلیا از فرهنگیان انصراف میدن میرن پرستاری

خب خیلی خوبه اینایی هم که میبینید ادااصول درمیارن میگن خوب نیست دستشون نمیرسه تو حسرت یه شغل انهم تو ...

واقعا به درد خانوادم خوردم مریض میشن بدون رفتن به بیمارستان تو خونه درمانشون میکنم خوب میشن پاشون به بیمارستان نمیرسه