دیگه این برام اثبات شد هرچی دنبال ی امید بودم کسی مثل خودم ضعیف بوده باشه و پرستاری قبول شده ندیدم همه پایه ها قوی و از اول هدفشون پزشکی بوده ک پرستاری قبول شدن چقدر تجربی رقابتش سخته
ن پول ندارم مامانم سرپرستمه تمام ارزوم اینه اقلا کار کنم بتونم ی حقوق بخور نمیر بیارم تو این زندگی خ ...
نه وقتتو سر فیلم نده درس نامه و کتابو بخون هر جا اشکال داشتی فقط همون قسمت رو فیلم ببین برو سراغ تست و تشریحی تو تلگرام هست فیلمای استادای خوب زیست جلال مقاری اگه استباه نکنم الا هم من میدیدم خیلی خوب بود اون زمان ریاضی اریانم خیلی بهم کمک کرد اره من صفر بودم واقا مشاورم من داشتم البته اونم خیلی کمکم کرد مشاور خوب بگیر
دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به۲۰تومنم راضیم میگم ی دختر۲۰ساله هیچی ندارم که بجا اینکه باری از دوش مامانم بردارم سربار شدم یبار خودکشی کردم همه گفتن این عاشق شده اینکارو کرده خدا ازشون نگذره ک برا مرگ هم داستان میارن😭