2777
2789
عنوان

صاب خانه بی وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 78 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همین چرا رزق یه عده باید کم باشه.

خودم توش موندم گلم با ابنکه من خیلی مذهبی هستم که بگم بخاطر گناه رزقم کمه. چیزایی هست که جوابش را نگرفتم هنوز. خدا همه را صاب خونه کنه 

همه رو قبول داشتم جز قسمت عقب افتادن اجاره خب حقشه حرف زور نزن شما موظفی اجاره رو به موقع پرداخت کنی ...

خوب موظفه بیاد کولر را سالم تحویل بده چطور برا تعمیر کولر وظیفه نداره سالم تحویل بده بعد برا سه روز. دیر کردن حرف زور میزنم؟ خوب اونم وظبفشه اشه بیاد کولر تعمیر کنه وقتی خراب بود گفت بعدا میام 

خودم توش موندم گلم با ابنکه من خیلی مذهبی هستم که بگم بخاطر گناه رزقم کمه. چیزایی هست که جوابش را نگ ...

من سر همین چیزا اعتقاداتم کم شده.آدم حرام خوری نیستم بخدا خیلی امانت دارم تعریف نمیکنم.ولی خب چرا باید رزقم کم باشه. شمارو هم درک میکنم صاحب خونه ی قبلی من هم بی آبرو بود بخدا اعصابمو بهم ریخت همش میگفتم امیدوارم به درد مستاجری دچار بشی..ماه بعد علاوه برخونه یه مغازه گرفت🤣🤣

تهرانی عزیزم؟ اجاره ها خیلی گرون شده اینجا

شهرستان هستم. سویت 30 متری را اجاره کردم با مادرم هستم گلم کولر خرابه خونه داغون داده همش دارم خرجش میکنم شیرآلات خراب کولر خراب نمیاد درست کنه حالا خانم ها مبگن حقشه چطور سه روز اجاره بیفته عقب حق داره بیاد پیشنهاد زشت به من بده بعد من بگم. کولر خرابه من حق ندارم بگم بیاد درست کنه 

من سر همین چیزا اعتقاداتم کم شده.آدم حرام خوری نیستم بخدا خیلی امانت دارم تعریف نمیکنم.ولی خب چرا با ...

🤣🤣🤣منم همینم بخدا به هرکی نفرین میکنم برعکس میشه. راستش گاهی منم عقایدم سر این چیزا کم رنگ میشه ولی بعذ توبه میکنم 

خوب موظفه بیاد کولر را سالم تحویل بده چطور برا تعمیر کولر وظیفه نداره سالم تحویل بده بعد برا سه روز. ...

شما باید قبل تحویل گرفتن خونه ایراد های خونه رو دربیاری نه اینکه تحویل بگیری بعد بگی ایراد داره

قانونم میگه بعد تحویل چیزی خراب بود گردن صاحب خونه نیست مگر هزینه های اساسی

خوب ممکنه یه مشکل براش پیش، بیاد بگه ماه بعد زودتر تلافی می‌کنم یعنی بخاطر اینکه سه روز اجاره بیفته ...

خیر حق نداره 

ما گاهی وقتا تا ده روز هم عقب مینداختیم چیزی نمی‌گفتن خانوم خیلی خوبی بود خدا ازش راضی باشه 

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

🤣🤣🤣منم همینم بخدا به هرکی نفرین میکنم برعکس میشه. راستش گاهی منم عقایدم سر این چیزا کم رنگ میشه و ...

🤣🤣🤣ولی یروز حتما از خدا خواهم پرسید قضیه از چه خبره..عزیزم ان شاءالله از این صاحب خونه ی بی آبرو خلاص بشی..هرجا میری فکرت آروم باشه آمین