2777
2789
عنوان

صاب خانه بی وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 78 پست
عزیزم هزینه های کلی باصاحب خونس حالامیخوادیه سال باشه یتده سال چون هرسال دارین قراردادجدیدمینویسیدبا ...

اون مبلغ برا اجارست .نه اینکه پیپی کنه تو خونه بگه تعمیر کنید!!!!

عزیزم هزینه های کلی باصاحب خونس حالامیخوادیه سال باشه یتده سال چون هرسال دارین قراردادجدیدمینویسیدبا ...

نه والا راضی هم نیستیم هرسال با اصرار  و به زور میشینه و خودمونم دلمون میسوزه چون دوتا بچه کوچیک به شدتتتت شیطون دارع ک جایی قبولشون نمیکنن ما هم میگیم عیب نداره بشینن گناه دارن .وسیله وقتی دست خودشون خراب شده چرا ما باید هزینه تعمیرشو بدیم مگ ما داریم استفاده میکنیم؟؟؟اینطوری باشه ک طرف میزنه همه چیو خراب میکنه دل نمیسوزونخ میگه به من چه هزینشو کس دیگه میده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والا راضی هم نیستیم هرسال با اصرار و به زور میشینه و خودمونم دلمون میسوزه چون دوتا بچه کوچیک به ...

میدونم شمادرست میگین امافقط سرویس کولربامتاجره تعمیرات اساسی برای مالک هست این ازقوانین هست میتونین به اتحایه املاک شهرتون تماس بگیرین دقیق ودرستشوبهتون توضیح میدم ببخشیدمن اینو میگم ولی حتی اگخ شپانداریدهزینه کنیداونهاهم اوضاعشوت ازشماقطعابدتره