2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال خونه خالم بوده و این بود ک نصفه شب تلفن خونشون زنگ میخوره از خواب بیدار میشن که جواب بدن میبینن همین شماره تلفن خونه شون رو آیدی کالر افتاده

لایک ممنوع🙏                                            

از تجاوز نجات پیدا کردم بدون اینکه حتی بهم دستشون بخوره درحالیکه امکانش قوی بود هنوز شبیع به معجزه م ...

خدا رو شکر🥰 معلومه ک خوبی زیاد کردی و اینجا نتیجشو دیدی

بچه بودیم داشتیم تو کوچه بازی میکردیم ی توپ پرت شد طرف صورتم من خشکم زد یهو ی دست سرمو هل داد عقب و توپ از کنارم ردشد و من لمس اون دستو با سرم حس کردم اما هیچکس نزدیکم نبود

یکی دیگش هیمن اواخر بود 

چند نفر ازدواج منو بهم زدن و من واقعا زجه زدم و نفرینشون کردم بعد ۳تا ۴ ماه یکیشون پسرش سرطان گرفت اونیکی پسرش خلاف کرد گرفتنش جریمه مالی سنگینی براش زدن

کلاس چهارم بودم مامانم میرفت سرکار منم از مدرسه میومدم خونه تنها بودم

یه جوری صدای ظرف و ظروف میومد از اشپزخونه که سردرد میگرفتم

یا کسیو جلوی در میدیدم یه اتاقیم هست خیلی میترسم ازش همش میدیدم یکی نشسته 

وای ترسیدما بسم الله الرحمان الرحیم

تا اینکه رفتیم خونمونو عوض کردیم تو خونه بعدی میدیدم صدا نمیاد واسم عجیب بود بعد تازه دوزاریم افتاد البته تو اون خونه من یه صداهایی میشنیدم که کسی نمیشنید مثلا صدای جیغ یا تنها بودم در باز و بسته شد

یکی دیگش هیمن اواخر بود چند نفر ازدواج منو بهم زدن و من واقعا زجه زدم و نفرینشون کردم بعد ۳تا ۴ ماه ...

بچه ها نباید تاوان گندکاری ننه باباشون و بدن واقعا

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

از تجاوز نجات پیدا کردم بدون اینکه حتی بهم دستشون بخوره درحالیکه امکانش قوی بود هنوز شبیع به معجزه م ...

کی بود، چطور شد

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

یکی دیگش هیمن اواخر بود چند نفر ازدواج منو بهم زدن و من واقعا زجه زدم و نفرینشون کردم بعد ۳تا ۴ ماه ...

حق الناس شوخی بردار نیس. خدا از مال خودش میگذره اما از حق مردم هرگززز. بخصوص حقی که از یه دل شکسته ضایع شده