2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا خواهر برای رضای خدا راهنمایی کنید خدا خیرتون بده....یعنی توی ام آرای مشخص هستش که فشار مغز د ...

من در جریانش نیستم داداشم به آبجیم گفته بود

سردرد شدید میشده دکتر که رفته گفتن فشار روی مغزشه اگه با دارو جواب نده باید یه قسمت از جمجمه رو بردارن تا فشار کم شه.گفته بودن احتمالا دچار دو بینی هم بشه

ولی با دارو رفع شده

اینکه هنوزم میخوره یا نه در جریان نیستم

ببین عروس ما یه شخصیتی داره مشکلی داشته باشه دوست نداره بقیه بفهمن خودشم اصلا بروز نمیده.داداشم ب خواهرم گفته بوده و تاکید کرده بوده زنش نفهمه😐

من در جریانش نیستم داداشم به آبجیم گفته بودسردرد شدید میشده دکتر که رفته گفتن فشار روی مغزشه اگه با ...

یعنی توی ام آرای نشون میده؟؟فقط میخام بدونم ام آرای نشون میده

توروخدا منتظرم خبرم کن از خدا میخام هرچی از خدا میخای بهتون بده

عزیزم ام.آر.ای هم نشون میده فشارروی مغز رو

سی تی اسکنم نشون میده

الان گوگل کنی دقیق همشو نوشته

علائم و همه چیزو نوشته

خواهرم نمیدونست زن داداشم رفته ام آر ای یا نه

عزیزم ام.آر.ای هم نشون میده فشارروی مغز روسی تی اسکنم نشون میدهالان گوگل کنی دقیق همشو نوشتهعلائم و ...

خب من هم ام آرای هم سی تی هم‌ دادم اما چیزی ننوشته راجب فشار مغز....پس این سردردم مال چیه خدایا 

خب من هم ام آرای هم سی تی هم‌ دادم اما چیزی ننوشته راجب فشار مغز....پس این سردردم مال چیه خدایا

خب پس فشار مغز نداری خداروشکر

احتمالا میگرن داری.خواهر منم همینجوره انقد سردرد میشه که میره زیر سرم

میگرن داره

یا کم خونی داری.یه آزمایش کل هم بده

خب پس فشار مغز نداری خداروشکراحتمالا میگرن داری.خواهر منم همینجوره انقد سردرد میشه که میره زیر سرممی ...

اره تو گزارش ام آرایم نوشته میگرن ....توروخدا خواهرتون هر روز سردرد دارن؟

خب پس فشار مغز نداری خداروشکراحتمالا میگرن داری.خواهر منم همینجوره انقد سردرد میشه که میره زیر سرممی ...

من ام آرای و سی تی دادم همش خوب بود فقط میگرن نوشته....ام آروی هم دادم مال رگها اونم همش خوبه فقط یه جا نوشته یکی از سیاهرگ هام مادرزادی کوچیکتر...دکترها همشون میگن علایمت ربطی نداره اون مادرزاد اینجوری هستش اما من همش فکرم درگیرشه همش میترسم

من ام آرای و سی تی دادم همش خوب بود فقط میگرن نوشته....ام آروی هم دادم مال رگها اونم همش خوبه فقط یه ...

الکی به خودت استرس وارد نکن دختر فشار مغز که شوخی نیس.وقتی نشون نداده ینی نداری تمام

احتمالا کم خونم هستی

خواهر دومی من هم کم خونه هم میگرن داره چشماشم خیلی ضعیفه همیشه سردرده گاهی وقتا اونقد شدید که باید بره بیمارستان آمپول بزنه با سرم