2777
2789
عنوان

يعني انقدر شوهرا بدن؟هيچكي راضي نيس

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 118 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای شوهر من تکه یه دونه اس عشقه انقد سربه زیر خوش اخلاق مهربون دوس داشتنی هرچی درمیاره میده به من کارای خونه مو میکنه شام میپزه ظرف میشوره بترکه چشم حسود هرکی هم چشم دیدنشو نداره خوب به درک😃😃😃چقد فحشم دادین هاااا من اصلا شوهر ندارم تخیلاتم بود

زندگی من خلاصه شده تو 1کلمه:حسرت 😦😦😦
ی جا توهمین جاخوندم چرا خیلیا ازشوهراشون تعریف میکنن عقده این والا ادم جرأت نمیکنه از شوهرش تعریف کن ...

من خودم اصلد از شوهرم جایی تعریف نمیکنم هربار تعریف کردم شبش یک دعوایی شد بینمون😐

من دوسش دارم و دوسم داره

اوایل که تاپیکا رو میخوندم به خودمم شک کرده بودم بعد دیدم نصفش دروغه نصفش به من ربطی نداره نصفشُ باید بیخیال شی و هیچی دیگه کلا نباید تحت تأثیر قرار بگیری

تو مثل دعای مادرم از ته دل می آیی …
قهر هستین دلیل نداره جای خوابت رو عوض كنی  از این به بعد قانون بذار ك زمان دعوا هیچكس حق نداره ...

گزاشتم قانون رو ولي اجراش سخته 😓من رو تختم اون پايين تخت يه بيست سانتي فاصله داريم 😂

خستم ميفهمي 😫امضا هم ندارم