2777
2789
عنوان

يعني انقدر شوهرا بدن؟هيچكي راضي نيس

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 118 پست
بیشتر به شوهره خوش میگذره فک کنم...من با این وجناتم و شما با این سکناتت..😂😂😂😉

وای یاد این فیلم خاک بر سریا افتادم  😃😃😃😃

زندگی من خلاصه شده تو 1کلمه:حسرت 😦😦😦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمنم خوبه اما مثل همه ی آدما هم بدی داره هم خوبی درست مثل من

دوستش دارم خیلیییی اما خوب زندگی تو هرشرایطی سهتی های خودشو داره

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺

فضای سایت طوری شده که اگر از خوبی ها،موفقیت ها،خوشی ها و لذت ها تعریف کنی داستان میشه برات.

یکی میگه داره دروغ میگه اون یکی میگه داره پز‌میده یکی دیگه میگه این تو رویا سیر می‌کنه و....

بخاطر همین فقط بدی ها و خشونت ها و... تو سایت عنوان میشه و کسی از خوبی ها حرفی نمیزنه...

بلي من راضي ام

خيلي هم راضي ام 

تا حالا حتي يكبار هم با هم دعوا نكرديم حتي يكبار 

هيشوقا بهم توهين نكرديم و عاشقانه همو دوست داريم 

اصن ميگم خندم ميگيره از عبارات دعوا و توهين 

تو فرهنگ ما نميگنجه

خانواده شوهرم هم درجه يك مهربون و عالي 

نه تنها من خواهرام و برادرم هم همينطور هستند اونا هم در كنار همسراشون زندگي عالي دارند 

خيلي به فضاي مجازي اهميت نده ازدواج اگر از روي عقل و منطق باشه موفقيت به دنبال داره علاقه و عشق در كنارش شكل ميگيره 

من همسرم رو هديه خدا ميدونم 

انشاله اگر مزدوج نيستي قسمتت از همين هديه ها 😉🤗