2777
2789

تجربی

خوندم پارسال با ۲ ساعت میانگین خوندن واسه نهایی هر درس و ۷ الی ۱۲ زدم

بنظرتون اگر سفت و سخت نهایی رو بخونم میتونم این درصد ۱۵ تا ۲۰ و کسب کنم؟

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیالتو راحت کنم نهایی بدون کنکور هیچ فایده نداره نهایی نوزدهم باشه معدلت کنکور و خراب کنی فایده ندار ...

دقیقا 

من رفیقم با سهمیه هم نتونست قبول بشه اونم رشته ریاضی 

خیالتو راحت کنم نهایی بدون کنکور هیچ فایده نداره نهایی نوزدهم باشه معدلت کنکور و خراب کنی فایده ندار ...

نهایی معدل ۱۹ تراز ۹۰۰۰ به بالا میده

کنکور و اگر خراب هم کنم تراز میشه ۵۰۰۰

میانگین تراز میشه 

۹۰۰۰×۰/۶=۵۴۰۰

۵۵۰۰×۰/۴=۲۲۰۰

میانگین میشه ۷۶۰۰

پرستاری ازاد میارم

مگه اینطور نیست؟

چطوری میگی نمیشه

نهایی معدل ۱۹ تراز ۹۰۰۰ به بالا میدهکنکور و اگر خراب هم کنم تراز میشه ۵۰۰۰میانگین تراز میشه ۹۰۰۰×۰/۶ ...

پرستاری ازاد؟ 

اگه هدفت پرستاری ازاده راحت میاری 

من فکر کردم هدفت رشته تاپه

من دوستم نهاییشو ترکوند از بس بالا بود ترازش بالای نه هزار کنکور خراب کرد پرستاری ازاد قبول شد خودت ...

منه بده پرستاری ازاد؟

من دوس دارمش

من دوستم نهاییشو ترکوند از بس بالا بود ترازش بالای نه هزار کنکور خراب کرد پرستاری ازاد قبول شد خودت ...

فقط نهایی خونده بود؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

پرستاری ازاد؟ اگه هدفت پرستاری ازاده راحت میاری من فکر کردم هدفت رشته تاپه

میتونست پیراپزشکی هاهم بره؟یا نه؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته