2777
2789
عنوان

يعني انقدر شوهرا بدن؟هيچكي راضي نيس

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 118 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من شوهرم عالیه

به نظرم همه یک مشکلی دارن آخه مشکلشون یکطرفه میان میگن بقیه قضاوت میکنن من خودم هم همین طوری شده بعد که با شوهرم صحبت کردم دیدم برداشت خودم اشتباه بود😊

عزیزم اینو مطمعن باش نصف بیشتر خانوما یه گله و شکایت میکنن غر زدن ها و ایراد گرفتن ها و لج بازی های بچه گونه و چشم و هم چشمی های خودشونو یادشون نمیاد ولی کوجکترین رفتار شوهراشونو خار میکنن فرو میکنن تو چشم خودشونو ملت گذشت کم رنگ شده گفت و گو و هم صحبتی اصلا نیست اکثرا چون کم سن هستن به زندگی به چشم خاله بازی نگاه میکنن

الان شوشو شوشو گویان عاشقان شوهر از راه میرسن

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

ن والا اینجوری نیس

چون فقط بدیای مرداشونو میان میگن

اون موقع ک باهم شادن و ارامش دارنو فراموش میکنن

هر ادمی بدی و خوبی داره 

مثل ما زنا مثل مردامون اما تو نی نی سایت فقط بدیارو میگن

من از زندگیم راضیم مرفه بی درد نیستم کلی قسط داریم کلی بیماری داریم اما دلمون بهم دیگه شاد 

بام دعوا‌میکنیم 

مشکلات خواهرشوهر و مادرشوهرم دارم زیااااد اما مهم نیست 

مهم شادی و ارامشی ک کنار شوهرم دارم

منم خدا رو شکر راضیم. خیلی بهتر از مجردیه. داستانای اینجا رو زیاد جدی نگیر

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
من به اين نتيجه رسيدم هيچ مردي ارزششو نداره  ولي تنهايي هم زندگي خيلي سخت

نه والا همچینم سخت نیست

من شوهرم فعلا برای کار خارجه 

شاید تا دوسه سال از هم دور باشیم

تو ایمو حرف میزنیم دردسرشم کمتر

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷