2777
2789
عنوان

يعني انقدر شوهرا بدن؟هيچكي راضي نيس

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 118 پست
نه بخدا شوهر من عالیه ادا نیست  واقعا دوسم داره

من تا چند روز پیش حسه تو رو داشتم ولی میبینم یه بدجنسیایی ریز داره اگه بگم زود بیا دیر می یاد یه کارایی میکنه اذیتم کنه ولی طوری که خودش بده نباشه ولی بلده کارشو بخاطر همین ازش بدم اومده امشبم از اتاق پرتش کردم بیرون😅😅😅😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ مردی خوب نیست فقط ادای خوب بودنو در می یارن😉😉😉

والا دیگه اداشم درنمیارن

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
من اگر برگردم به عقب هیچچچچوقتت ازدواج نمیکنم شوهرم خوب نیس بد هم نیس اما تنهایی خیلی خیلی خوشبخت تر ...

منم بخدا .فقط تو دوران دوستی عالین بعدش بی احساس و سرد 

اخه چرااا

اینجا هر کس میاد مشکلاتشو میگه که راهنمایی بگیره نمیان خوشیا و عشق و حالشونو بگن

انتخاب خیلی مهمه قبل انتخاب چند جلسه باید بری بیرون دست به خرج بودنشو چک کنی تو رانندگی عصبانی میشه یا نه فحش میده نگاهش میچرخه یا نه و....

انتخاب درست بکن

من راضیم دورو بریامم 80%راضین

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

منکه ازش راضیم اونم خیییلی ازم راضیه گاهی وقتا میگه انگار خدا مارو واسه هم آفریده خیلی عاشق هم هستیم البته اوایل ازدواج مشکل داشتیم که حل شد.به نظرم اگه انتخاب درست باشه پشیمون نمیشیم 

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
آره عزیزم من راضیم ، نه دست بزن  داره ، نه خیانت کرده و خیلی هم انسان هست، ولی تا حالا به این ف ...

والا من دیشب یه تاپیک دیدم واقعا به این قضیه پی بردم بعضی زنا واقعا رو مخن.شوهره هربلایی سرشون بیاره حق داره 

طرف اومده تاپیک زده شوهرم هرشب با باباش تلفنی حرف میزنه من بدم میاد الانم قهر کردم باهاش

شوهرشم گفته یعنی من تو خونه خودم حق ندارم با پدرم حرف بزنم؟

خدایی این زن رو مخ نیست؟ والا من اگه مرد بودم سه طلاقش میکزدم

والا من دیشب یه تاپیک دیدم واقعا به این قضیه پی بردم بعضی زنا واقعا رو مخن.شوهره هربلایی سرشون بیاره ...

من هر روز میپرسم زنگ زدی؟؟؟؟حالشون خوبه ؟؟خبر داری؟؟؟ یعنی چی بچه بزرگ کنن حتی زنگ نزنه حالشونو بپرسه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design