میدونی ما ایرانیا كلا جنبه های خوبه زندگی رو زیاد در موردش با كسی صحبت نمی كنیم از ترس چشم خوردن ولی حالا فقط شوهرامون یه عیب كوچولو داشته باشن به تمام عالمم میگم .همه ی آدما یه سری نقص ها و عیب های دارن دلیل نمیشه كه شما صرفا بخاطر صحبت های كاربرا از ازدواج ترس داشته باشی چون اكثراا خانوم ها و آقایون درك درستی از زندگی مشترك ندارن و واقعاا جای این آموزشا تو كشور ما خالیهه
اینم بگم اکثر خانمایی که تاپیک ناراضی بودن میزنن دیگه خیلی لوسن. این بحثای کوچیک تو خونه همه هست. میان اینجا جار میزنن پیاز داغشم زیاد میکننن
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
اولش سعی کن چشمت باز کنی و انتخاب کنی .بعد ازدواجم سعی کن چشمت ببندی .شاید اینطوری خوشبخت بشی .هر مردی یه ایرادی داره.من شوهرم دست بزن نداره .شکاک هم نیست .ولی خب درک هم نمیکنه .مثلا من الان باردارم توقع دارم یکم کمک کنه بهم ولی انگار نه انگار .خب باید کنار بیای دیگه
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خونهای ریخته، عشقهای گم شده، آبروهای رفته، بغضهای شکسته، اشکهای چکیده، و آبهای از جوی رفته را تو باز میگردانی ای باز گردانندهی از دست رفته ها!
هیچ مردی خوب نیست فقط ادای خوب بودنو در می یارن😉😉😉
نه بخدا شوهر من عالیه ادا نیست
واقعا دوسم داره
من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨