2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 46344 بازدید | 834 پست
نمیدونم حقوقش چقدره شاید بین 30 تا 40 تومن باشه . خودم با نون و پنیرم زنده میمونم فقط مهم سقفه که با ...

اگر اینقدر باشه خوبه... 

اگر مادرت عقد رسمی و دائمی بکنه، همش به تو میرسه

اگر صیغه کنه نصفش‌.....

راستی تو به سن قانونی رسیدی ؟

هیچی رو هیچوقت امضا نکن تا کامل نخوندی و متوجه نشدی

نه برادرت

نه مادرت

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب کردی . گفتنش خیلی بهتر از نگفتنش بود . البته نمی دونم چجوری گفتی ولی وقتی گفت بیا اینجا بگو دادا ...

اسی الان حداقل نصف خونه و اون ماشین و ماهی ۳۰ الی ۴۰ میلیون حقوق تو هست که باید گرفته بشه . دلت راضی میشه که اینا برسه به اون مرتیکه و بچه هاش که بیان بخورن و ببرن و به ریشتون بخندن ؟

استارتر ازین زندگی برو بیرون 

برو خابگاه زندگی کن مناسبه از نظر هزینه ها

روزها هم برو این سالن های مطالعه درس بخون 

سال سرنوشتت هست حتما جای خوبی قبول شو برو دنبال درس و زندگیت

و شکایتش کن حتما و حقت رو تا ریال آخر بگیر 

اسی الان حداقل نصف خونه و اون ماشین و ماهی ۳۰ الی ۴۰ میلیون حقوق تو هست که باید گرفته بشه . دلت راضی ...

نه واقعا راضی نیستم اگه اینجوری قراره بشه حرومشون باشه ایشالا

کاربرا میگن تا وقتی مجردم اگه مامانم عقد کنه کل حقوق به من میرسه حتی اگه عقدم نکنه میتونم برم شکایت کنم تا وقتی ازدواج نکردم نصف حقوق برا منه . ولی پارتنرم تا یکی دوماه دیگه میاد خواستگاری اگه عقد کنم حقوق بابام قطع میشه برا منم درسته ؟ وای چه شرایط بدیه

نمیدونم خونه یک سومش هست یا نه . برا من و داداشم پول بود

عزیزم وصیت نامه فاقد اعتباره از نظر قانونی اصلا . نصف خونه به تو میرسه مادرت فقط یک هشتم توی اون خونه سهم داره فقط . وقتی مادرت داره در حقت بی وجدانی می‌کنه قطعا اگه پدرت زنده بود وصیتش رو پس می‌گرفت . 

یه چیزی و خواهرانه بهت میگم در درجه اول تو اون خونه بمون چون هیچ جایی خونه خودت نمیشه و همیشه لباس ب ...

گلم میگه پسره هیزه،یعنی اگه قراره بمونه اونجا وقتی مادرش تو خونه نبود نباید تنها بمونه،شکستن قفل که کاری نداره،پدر یا پسر شیطون بره تو جلدشون شکوندن قفل براشون راحته

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

نمیدونم خونه یک سومش هست یا نه . برا من و داداشم پول بود

نه منظورش اینه اگه وصیت کرد توی وصیت نامه نوشته خونه به همسرم برسه این رو قانون قبول نمیکنه و فقط یک سوم این وصیت قابل اجرا هست 

ولی اگه زمان حیاتش خود پدرت زد به اسم مادرت دیگه این وصیت نیست هدیه بوده که داده

از امروز میخوام دختر موفق و جذاب و پرشور و فعالی باشم میخوام آزاد باشم فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنم شاد و شنگول قوی باهوش خوشبخت پر از حس آرامش