2777
2789
عنوان

علائم بارداری دارم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 33 پست
یا خدا جدی میگی الان خیلی تهوع دارم

من واسه دومین بار که بی‌بی زدم و معلوم نبود مثبته یا منفی داشتم با مادر شوهرم صبحانه میخوردم همینکه اومدم لقمه نون پنیر و بذارم دهنم‌چنان اوقی زدم که نزدیک بود سر میز حالم بد بشه مادر شوهرم غش کرد از خنده .گفت شرط میبندم حامله ای گفتم‌بی بی منفیه .گفت خطا داشته تو حامله ای.حالت تهوع که داری فقط بارداریه و همونم بود .  

نه من سر پسرم با حالت تهوع فهمیدم باردارم

من تو بارداریام از تکرر ادرار متوجه بارداریم میشدم.. تکرر میگرفتم هروقت باردار بودم 

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم نوک سینه هام درد میکنه

آخ آخ منم خوده سینه ام درد نمیکردم ولی نوکش خیلی درد میکرد.میگفتم‌وا خب اگه باردار باشم سینه صفت میشه و درد میگیره .ولی باردار بودم و کلا متوجه شدم توی بارداری اولم با دومی شرایطم متفاوته

من واسه دومین بار که بی‌بی زدم و معلوم نبود مثبته یا منفی داشتم با مادر شوهرم صبحانه میخوردم همینکه ...

دیروز یه بسته گوشت چرخ کرده درآوردم انقدر عق زدم سر پسرم سر بوی گوشت عق زدم بخاطر همین شک کردم

خودشناسی DNA plus
آخ آخ منم خوده سینه ام درد نمیکردم ولی نوکش خیلی درد میکرد.میگفتم‌وا خب اگه باردار باشم سینه صفت میش ...

من تازه تخمک گذاریو رد کردم نمیدونم چرا اینجوری درد میکنه،ممکنه علایم انقد زود نشون بده؟

من تازه تخمک گذاریو رد کردم نمیدونم چرا اینجوری درد میکنه،ممکنه علایم انقد زود نشون بده؟

نمیدونم والا . صبر کن . راستش من چون اصلا فکرشم نمیکردم باردار باشم زیاد به علائم اون اول دقت نکردم بعد که دیدم تاخیرم زیاد شد هی توجه کردم

اگه باردار بودی بیا همینجا بگو خوشحال شیم .من کلد هرکی باردار بشه خیلی ذوق میکنم و انرژی مثبت میگیرم

باشه عزیزم راستش شرایطش ندارم برای بارداری ولی خب دختر هم دوست دارم حالا هر چی خدا بخواد الانم سوزش سر دل دارم نمیدونم استرس گرفتم اینجوری شدم شرایطم برای بارداری خوب نیست

خودشناسی DNA plus
باشه عزیزم راستش شرایطش ندارم برای بارداری ولی خب دختر هم دوست دارم حالا هر چی خدا بخواد الانم سوزش ...

منم خیلی سوزش سر دل ‌.یا احساس می‌کردم معده ام سنگینه و از مشکله معده همش حالم بد بود .

من و همسرم هم حرف زده بودیم که فعلا شرایطش نیس ولی وقتی فهمید چون گفت خدا ایشالله بهمون دختر بده خوشحال شد و گفت حالا که خودش داده شکر .

الان آنقدر استرس دارم تا ۲هقته دیگه برم آزمایش غربالگری سه ماهه اول و بفهمم فقط سالمه

منم خیلی سوزش سر دل ‌.یا احساس می‌کردم معده ام سنگینه و از مشکله معده همش حالم بد بود .من و همسرم هم ...

عزیزم 😍 انشالله آره واقعا منم به شوهرم گفتم اگه بودم نگیم چرا دیگه شده الانم استرس دارم دوست دارم تکلیفم معلوم بشه 

خودشناسی DNA plus