2777
2789
عنوان

رفتار معلم بچم بهمم ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 62 پست
میتونم بپرسم مثلا چه سوالی خیلی کنجکاو شدم

مثلا جند بار یه متنی رو همینجوری تایپ کردم فرستادم براش گفتم شاعرش کیه

گیر داده بود نظامی تو فلان کتابش فلان صفحش مثلا

یا مثلا درس خوندنی الان یادم نیس چی بود دقیقا ولی چیزی که جوابش جلوم بود رو میپرسیدم ازش اشتباه میگف

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم توضیح زیادی نداد اهل چوقولی نیست به زور از زیر زبونش یه سری چیزا رو کشیدم که حس خوبی نگرفته از ...

ای جانم چه دختر خوب و فهمیدیه . شما مادر این دختر هستین . باید دخترتون انقدر محکم بار بیارید به خاطر یک تذکر اضطراب نگیره .

عزیرم اونجا مدرسه هست . باید یاد بگیره همه جا خونه نیست و همه کس مادر نمیشه . وتذکر دادن وظیفه معلمه ...

مدرسه باید عزت نفس و احترام رو یاد بچه ها بده و بچه ها از اشتباهاتشون و بروز احساسشون شرمگین نشن نه اینکه بابت هر دو تحقیر بشن.در واقع فقط مهد یادگیری دروس نیست رشد عاطفیم باید صورت بگیره.نظر شما هم قابل احترامه بالاخره هر کسی یه درکی داره و یه دیدی

حساسیتت بجاستاوم معلم به بچت آسیب زدهاین حال رو بچه ت هیچوقت فراموش نمیکنهچقدر ناردونه معلمشمن بودم ...

از این دید به داستان نگاه نمیکنم چون معلم با وجدانیه فقط اشتباه کرده و یادآوری من میتونه به رشدش کمک کنه

مثلا جند بار یه متنی رو همینجوری تایپ کردم فرستادم براش گفتم شاعرش کیه گیر داده بود نظامی تو فلان کت ...

چقدر عجیب 😐😐😐😐

ممنونم

امتحان میکنم حتما مارو باش رو دیوار کی یادگاری نوشته بودیم خیلی به جواباش اعتماد داشتم 😂

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

ی سوال بچه ها چجوری میشه لینک تاپیک کپی کرد برای نینی یار ارسال کرد برای حذف تاپی

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

بله عزیزم تذکر دادن وظیفه معلمه . مطمئن باش به همه بچه ها تذکر داده میشه .

نمیدونم ..مرددم.بالاخره هر انسانی نیاز داره به تکامل برسه اگر این موضوع انقدر جا افتاده ضعف رفتاری ماست به نظرم.تذکر نیازه ولی طرز بیانش خیلی حائز اهمیته .بی ادبی همون بشین و بفرما و ب ..مرگ

ای کاش خودت به دخترت میگفتی نمی گفتی معلم تذکر بده

تاپیک آخرمو گزارش بزنید لطفا زدید لایک کنید ممنون 🌸 دارم از سایت میرم اگه می شناسینم تو تاپیکای خودم نصیحتی چیزی دارید بهم بکنید اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

ای کاش خودت به دخترت میگفتی نمی گفتی معلم تذکر بده

سه ماهه که میگم خیلی خودمحور و بازیگوشه.از طرفی من کودک دوقلو دارم نمیتونم دائما بالاسرش بشینم نظارت داشته باشم کارام زیاده.توقعم اینه خواب و خوراک و بازیش رو تنظیم کنه ولی کلا کنترل رفتاراش رو نداره.امروز از؟ترس بود لز؟شرم یا اینکه من به مدرسه نبردمش و به باباش سپردمش .. همه ی برنامه هاش رو روتین کرد

بحث آسیبیه که دخترم میبینه نمیخام از فردا هر موضوعی رو وصلش کنه به یه کلمه ی من که تذکر بده و دائما ...

ببین کلا طبق تاپیکات خیلی آدم حساس . قانون مدار . یکمم بی جنبه و رسمی هستی از نظر من بچه اینجورپاستوریزه خیلی بار میاد و بعدا خوب نمیتونه ارتباط بگیره و خیلی حساس و نازنازو میشه خیلی همه چیو سخت میگیری