2777
2789
عنوان

علائم بارداری دارم ولی

483 بازدید | 33 پست

دیروز بی بی زدم منفی شد ولی حالت تهوع تیر کشیدن تخمدان و پستان دارم ترشح هم دارم یه هفته ای از موعدم گذشته ممکن باردار باشم ؟

خودشناسی DNA plus

نه دیگه باردار نیستی 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آزمایش خون دقیقه .منم بی بی چک زدم ۸ روز تاخیر داشتم منفی شد بعد از ۱۴ روز زدم هاله افتاد روز ۱۶ بیبیچک زدم هاله خیلی کمرنگتر افتاد انگار که خطه تبخیر بود ‌.گفتم منفیه بابا .

خواهر شوهرم‌گفت بابا چیه هی بی‌بی چک میخری برو آزمایش خون، رفتم دیدم مثبه و بعدم رفتم سونو دیدم به به توی۷ هفته هستم

پس این علائم چیه؟

نمیدونم آزمایش بده 

حالت تهوع بارداری معمولا 7هفته ب بعد شروع میشه 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
آزمایش خون دقیقه .منم بی بی چک زدم ۸ روز تاخیر داشتم منفی شد بعد از ۱۴ روز زدم هاله افتاد روز ۱۶ بیب ...

اره برا منم بی بی مشخص نمی‌کرد ، رفتم دادم دیدم ۳ یا ۴ هفتم بود