2777
2789
عنوان

زندگی بعد طلاق چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 82 پست
من با این مشکل ندارم که به اون دادند و به ما ندادند. مشکلم اینه که شوهرم چرا هنوز اینقدر پشتشون هست ...

بخاطر این مسایل زندگیتو خراب نکن. نکنه شوهرتو دوست نداری؟

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من هماز نظر مالی نیاز ندارداما هرکاری دارن زنگ‌شوهر من میزنن هرکاری جوون بودیم حتی انتظار داشت ...

اخه پدر و مادری هم نکردند براش. از بچگی بینشون فرق گذاشتند. شوهرم بارها اینو گفته. ولی باز بهشون لطف میکنه

حرف شما کاملا بیمعنیه که میگی یا من یا خانوادش تو یه بچه بیاری باصدتا بدبختی بزرگش کنی میفهمی معنیه حرفمو چرا فشار به شوهرت میاری  درحالیکه اون اصلا مقصر نیست، شوهرتو فقط دلسوزه دلش نمیاد دل پدرمادرشو بشکنه وگرنه چشم داره میبینه که چقدز فرق گذاشتن، فکر میکنی برایه مرد خیلی راحته خانوادش فرق گذاشتن حالا زنم گرفته بیشتر به روش میاره الکی بلندشدی رفتی قهر خونه بابات به شوهرت بگو بیا دنبالم اما دیگه نمیخام از پدرومادرت حرفی زدشه خونمون بخاطر اینکه فقط باعث اختلافه، 

دیگه تو که زنگ زدی شستیشون بهتر بود میموندی توی خونت...جنگ کردی برای زندگیت بعد زندگی رو ول کردی رف ...

ی چیزمیگم اجی ی زن هی صبوری میکنه پوستش هی کلفت میشه ولی تاکی درداسی شوهرش ک پشتش نیس وقتی پشت زنش نیس اسی ب چه امیدزندگی کنه امیدوارم سرعقل بیادشوهرش بفهمه هرکسی نفراول زندگی خودشوداره این اسی ک شوهرشوبراخودش میخاد

من با این مشکل ندارم که به اون دادند و به ما ندادند. مشکلم اینه که شوهرم چرا هنوز اینقدر پشتشون هست ...

حق داری دقیقا عین ما همین بلا روسرمااوردن البته هیچ امیدی به کمک ماندارن چون شوهرم از من کینه ای تر هست

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

بخاطر این مسایل زندگیتو خراب نکن. نکنه شوهرتو دوست نداری؟

عاشقش هستم. ولی حرصم میگیره وقتی با افرادی که با من بد کردند و پشت سرم حرف زدند اینقدر خوبه و براشون میمیره. و هر کمکی بخوان بهشون میکنه و حتی یه بار هم اعتراض نکرده.

دیگه تو که زنگ زدی شستیشون بهتر بود میموندی توی خونت...جنگ کردی برای زندگیت بعد زندگی رو ول کردی رف ...

گفتم اگر بمونم ممکنه دعوامون خیلی بیشتر بشه. بهتره چند روز از هم دور باشیم تا ببینیم باید چکار کنیم.

حرف شما کاملا بیمعنیه که میگی یا من یا خانوادش تو یه بچه بیاری باصدتا بدبختی بزرگش کنی میفهمی معنیه ...

اسی همینومیگه اجی شوهرش بره ولی این دخترمردم اسی چرابایدهمه فشاراسراسی باشه شوهرش چشم داره میبینه ب زنش بگه تونیاولی من میرم پشتش باشه

اخه پدر و مادری هم نکردند براش. از بچگی بینشون فرق گذاشتند. شوهرم بارها اینو گفته. ولی باز بهشون لطف ...

شوهر من یکبار از زبونش در رفت گفت انگار فقط من سرراهی بودم!!!

درهرحال آخرش پدر مادر زحمت میکشن گرچه فرق گذاشتن گناهه واقعا

ولی خوب اونها پدر مادرشن همه کس او

بعد سالها ازدواج همینکه یه چیزی به مامانش گفته که دیگه نیش و کنایه نمیزنه بع من و اذیتم نمیکنه بسه برام

خودش خوبه کافیه

حرف شما کاملا بیمعنیه که میگی یا من یا خانوادش تو یه بچه بیاری باصدتا بدبختی بزرگش کنی میفهمی معنیه ...

برای شوهر من هیچ کاری نکردند. شوهرم خودش کار کرده از بچگی و خرج دانشگاهشو داده. انقدر فرق گذاشتند بینشون که شوهرم بارها برام تعریف کرده. این پدر و مادر به چه دردی میخورن؟ من حرصم میگیره هنوز بهشون کمک میکنه و همیشه ساکته در برابر بی احترامی هاشون